NAD ELECTRONICS

In deze vlaggenschipserie worden veel van de nieuwe technologische ontwikkelingen van NAD voor het eerst geïntroduceerd. Het innovatieve ontwerp en de daarin opgenomen functies worden weerspiegeld in de eersteklas pasvorm en afwerking. De geavanceerde technologie wordt een paar jaar later vaak geïmiteerd door deze vergelijkbare bedrijven, en klinkt vaak beter dan de boetiekmerken die aanzienlijk meer kunnen kosten dan NAD. Om aan te tonen dat hifi-audio, hoogwaardige technologie en hoogwaardig design niet onbetaalbaar mogen zijn, heeft NAD de Masters-serie ontwikkeld.

NAD ELECTRONICS Streaming Versterkers en CD Spelers

NAD-electronics-Streming-Versterker-M10-V2

NAD Electronics Streaming Versterker

Voor het internettijdperk is de M10 V2 de ideale versterker. U kunt zowel lokaal opgeslagen muziek als audio van uw favoriete streamingprovider afspelen met behulp van de gebruiksvriendelijke BluOS-software.

Met de M10 V2 kun je muziek streamen naar maximaal 63 BluOS-compatibele draadloze luidsprekers verspreid over je hele huis, stereoluidsprekers, een surround-soundsysteem of draadloze hoofdtelefoons. Dit is het toppunt van hedendaagse hifi

NAD Electronics Geïntegreerde Versterker

Het is aangetoond dat het PowerDrive Circuit van NAD een uitzonderlijke mix biedt van een hoge stroomsterkte die nodig is voor gecompliceerde luidsprekerbelastingen en een hoog niveau van onvervormd dynamisch vermogen.

Deze geavanceerde technologie produceert een comfortabel en uitnodigend geluid dat de minieme nuances uit uw favoriete nummers haalt en verspreidt over een breed stereogeluidsbeeld. Het geluid van de C 316BEE V2 is zowel expressief als levendig dankzij de sterke dynamische krachtreserves.

NAD-electronics-Stereo-Geïntegreerde-Versterker-C316BEE-V2
NAD-Compact Disc-speler-C538

NAD Electronics Compact CD speler

NAD heeft een bewonderenswaardige reputatie voor het produceren van producten van hoge kwaliteit tegen uiterst concurrerende kosten, en de cd-spelers van NAD zijn hier een goed voorbeeld van. De NAD C 538 bevat tal van aantrekkelijke functies die het luisterplezier verhogen.

Om ervoor te zorgen dat het cd-aandrijfmechanisme precies kan worden geplaatst en externe trillingen worden geminimaliseerd, is een stevige mechanische basis essentieel. Dit maakt een eenvoudige bediening mogelijk met weinig volgfouten. Deze zorgvuldige techniek heeft een geluid geproduceerd dat zowel nauwkeurig als realistisch is, met opvallende dynamische contrasten.

NAD Electronics Streaming Versterker

Voor het streamingtijdperk is de C 700 BluOS Streaming Versterker gemaakt. Sluit je speakers aan en kies vervolgens de muziek waarnaar je wilt luisteren met behulp van de eenvoudige BluOS-software op je smartphone, tablet, pc of Mac. Het zal fantastisch klinken.

Genieten van de NAD C 700 BluOS Streaming Versterker op verschillende manieren. Met volledige ondersteuning voor audio met hoge resolutie, kan het werken als de hub van een stand-alone muzieksysteem of als onderdeel van een BluOS-muzieksysteem.

NAD-Streming-Versterker-C700

Alle NAD Electreonics producten te koop bij audiohuis Delft

Meer High End goederen vindt u op onze productpagina. Bij Audiohuis Delft streven we ernaar u zo goed mogelijk te adviseren en daarbij uitsluitend hoogwaardige audioapparatuur te verkopen.

Bezoek onze luisterruimte om verschillende audioapparatuur uit te proberen van fabrikanten als Dali, Cambridge Audio, Bluesound en nog veel meer.