CAMBRIDGE AUDIO

Cambridge Audio streeft ernaar de levenskwaliteit van iedereen te verbeteren via High End audio. Er is altijd muziek. Het beïnvloedt hoe we zijn. Het ontroert ons, inspireert ons en transformeert ons. Cambridge Audio wil dat u uw favoriete muziek op zijn best beleeft — precies zoals de componist het bedoeld heeft, zonder toevoegingen of aftrekkingen. Jij, de luisteraar, verdient het.

CAMBRIDGE AUDIO Versterkers, Netwerk en CD Spelers

Cambridge-Audio-CD-Speler-CXC

Cambridge Audio CD Speler CXC

Een traditionele hifi-stack wordt door CXN V2 in een oogwenk omgevormd tot een systeem met een veelbelovende toekomst. Omdat CXN V2 een netwerkapparaat is, kan het bovendien op afstand worden bijgewerkt met nieuwe functies en services met behulp van de StreamMagic-platform.

CXN V2 zal jarenlang een belangrijke rol spelen in uw muzikale genot vanwege de combinatie van innovatie, betrouwbaarheid en akoestische schittering. De CXN V2 is gemaakt van staal en aluminium en heeft eenvoudige, mooie lijnen die zowel fysiek als artistiek lang meegaan.

Cambridge Audio Digitaal naar Analoog Converter Dac Magic 200M

Hoewel digitale audio uitstekend is, kun je het niet horen zonder analoge audio. En hoe je de digitale audiobestanden van je computer, cd of favoriete streamingprovider converteert, bepaalt volledig hoe het uiteindelijk zal klinken. Elke keer dat de digitaal-naar-analoog-conversie wordt uitgevoerd, doet de DacMagic 200M dit feilloos, waardoor de kwaliteit van allerlei soorten audiosystemen wordt verbeterd.

Cambridge-Audio-Digitaal-naar-analoog-converter-Dac-Magic-200M
Cambridge-Audio-Geïntegreerde-stereoversterker-CXA81

Cambridge Audio Geïntegreerde Stereoversterker CXA81

Voortbouwend op de basis van de eerste CX-serie, heeft Cambridge Audio de CXA81 geïntegreerde versterker ontwikkeld. Het biedt een vooruitstrevend gezichtspunt dat gemakkelijk, gecomponeerd en gepolijst is.

Als je CXA81 voor het eerst hoort, valt het je op hoe realistisch alles klinkt. Je zult instrumenten, subtiele toonveranderingen en harmonieën gaan herkennen die je eerder over het hoofd had gezien. Als je je ogen sluit, kun je elke muzikant op het geluidsbeeld herkennen. Er is geen weg meer terug na het ervaren van CXA81.

Cambridge Audio Netwerk Speler CXN V2

CXC heeft een onwrikbaar zuiver motief. Het is ontworpen om digitale audiogegevens van cd’s met de grootst mogelijke precisie en consistentie te lezen. Vervolgens stuurt hij dat signaal door een hoogwaardige DAC, zoals de DacMagic 200M of die in CX-versterkers. De precieze invulling van deze taak is het primaire doel van elk CXC-onderdeel.

Cambridge-Audio-Netwerk-Speler-CXN-V2

Alle CAMBRIDGE AUDIO producten te koop bij audiohuis Delft

Bij Audiohuis Delft is er een groot aanbod aan High End audioapparatuur. Het kan een uitdaging zijn om de beste beslissing te nemen, daarom zijn we er om u te helpen. U krijgt openhartige feedback en aanbevelingen, zodat we samen de beste keuze voor audioapparatuur kunnen maken.

Bezoek de Luisterkamer wanneer je onze winkel in Delft bezoekt. Overweeg om high-end fabrikanten zoals Spendor, Vienna Acoustics en NAD Electronics op de proef te stellen.