watsons

Er komt wat handwerk kijken bij het schoonmaken van uw platen wanneer u een platenwasmachine gebruikt. Dit maakt het schoonmaken van vinylplaten echter veel eenvoudiger. Dit is precies wat de platenreinigingsmachine van Watson doet: wassen wordt gemakkelijk, maar niet duur!

Watsons platenwasmachine

Platenwasmachine Watsons

Watsons Platenwasmachine RCM 230V

Een stevig en betrouwbaar platform wordt geleverd door Watson’s platenreinigingsmachine 230V-50Hz voor het schoonmaken van uw onschatbare vinylplatencollectie. Naast een kast van massief aluminium heeft dit model een krachtige zuigkracht en een platenklem. De platenklem houdt de vinylplaat vast, voorkomt dat deze gaat verschuiven en zorgt ervoor dat het label tijdens het reinigen niet in contact komt met de vloeistof.

De voordelen van Watsons data-scrubbing machine zijn

  • Structuur met een compleet aluminium chassis
  • Een basis die de plaat stevig bevestigt tijdens het schoonmaken,
  • Geen bewegingsruimte in de schaal en moeiteloos draaien.
  • De plaat wordt verankerd door de klem, die ervoor zorgt dat het label niet nat wordt, en het plateau blijft droog vanwege zijn kleine formaat (en lelijk).
  • De sterke zuigkracht zuigt de vloeistof en het vuil op zonder het platform te vertragen, en de zuigarm gaat omhoog zodra de zuigkracht wordt uitgeschakeld.
  • Ook zijn de viltstroken van de zuigarm afneembaar en wordt de gebruikte reinigingsvloeistof afgevoerd naar een opvangbak.

KOOP JE Watsons VANDAAG voor maar 549 EURO