VIENNA ACOUSTICS

Het belangrijkste onderdeel van elk muziekweergavesysteem en degene die de grootste invloed heeft op de geluidskwaliteit zijn de luidsprekers. Dit komt doordat de luidspreker, van alle systeemcomponenten, de meest uitdagende taak heeft om elektrische energie om te zetten in akoestische energie. Vienna Acoustics is altijd geïnspireerd en gefascineerd geweest door de aanzienlijke geluidsverbeteringen die een goede luidspreker kan leveren. In elke fase van het luidsprekerproductieproces streven zij ernaar om luidsprekers te creëren die u dichter bij de muziek brengen.

Vienna Acoustics Luidsprekers

Vienna Acoustics Luidsprekers Haydn Grand Wit

Vienna Acoustics Luidsprekers Haydn Grand

Haydns werk staat bekend om zijn lyriek, die uit bedrieglijk eenvoudige arrangementen wordt overgehaald om rijke toonkleuren en prachtige harmonische structuren te creëren.

Deze set componenten, die zich in een zeer kleine kast bevindt, maakt een even efficiënte en eenvoudige plaatsing op zowel luidsprekerstandaards als boekenplanken mogelijk. Vergelijkbaar hiermee biedt de bedrieglijk eenvoudige drivercomplement van de Haydn Grand Symphony Edition meer plaatsingsveelzijdigheid en biedt een ongelooflijk kleine driverconfiguratie door de tweeter aan de voorkant van de wig te plaatsen.

Vienna Acoustics Luidsprekers Mozart Grand

De Mozartvleugel is gereconstrueerd met verbeteringen aan bijna alle essentiële onderdelen om de betekenis die Mozart vertegenwoordigt volledig weer te geven.

De kwaliteit van de drivers van een luidspreker is de basis van een goed ontwerp. Daarom hebben zij de drive-units gecreëerd met steeds nauwere toleranties. Meer helderheid, snelheid en basverlenging zijn de laatste hoorbare verbeteringen als gevolg van deze gecombineerde aanpassingen, zonder dat dit ten koste gaat van de bekende muzikale kwaliteit en het ritme dat inherent is aan al Vienna Acoustics ontwerpen.

Vienna Acoustics Luidsprekers Mozart Grand
Vienna Acoustics Luidsprekers Beethoven Baby Grand

Vienna Acoustics Luidsprekers Beethoven Baby Grand

Met de BEETHOVEN Baby Grand REFERENCE wordt de geschiedenis van ongeëvenaarde afwerkingskwaliteit voortgezet, terwijl de warmte en schoonheid van echt hout wordt geleverd naast het beste kaliber van authentieke pianolakafwerking.

Het vlakke oppervlak van de spidercone biedt het voordeel van nauwkeurige, zuigerachtige actie. Elk diafragma moet uitzetten en samentrekken als een enkele entiteit, niet als een massa die onsamenhangend trilt. Het zou moeten bewegen als een solide zuiger. Om de output van de drivers behendig in een coherent systeem te weven, moet het crossover-circuit zowel de sierlijke eenvoud van zachte filters bevatten – pure eerste orde, 6 dB per octaaf hellingen naar Bessel tweede orde – als de nodige complexiteit die voortkomt uit het luisteren.

Vienna Acoustics Luidsprekers Liszt

De LISZT is een drieweg luidsprekersysteem dat het toppunt vertegenwoordigt van de Imperial Series van Vienna Acoustics. Het maakt gebruik van een geheel nieuwe iteratie van de gepatenteerde Flat-Spider-ConeTM coincident driver-technologie.

De innovatieve 15 cm Flat-Spider-Cone coincident driver, het product van een uitgebreide ontwikkelingsinspanning die gedurende vele jaren is uitgevoerd om de gepatenteerde methode te verbeteren, vormt de kern van het LISZT-ontwerp. Net als alle luidsprekersystemen van Vienna Acoustics wordt LISZT zorgvuldig vervaardigd in Wenen, Oostenrijk, volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Elke uiteindelijke luidspreker stemt overeen met de referentie binnen 0,3 dB, waardoor de meest naadloze en natuurlijke prestaties worden gegarandeerd van elke luidspreker die Vienna Acoustics faciliteit verlaat.

Vienna Acoustics Luidsprekers Liszt

Alle vienna acoustics producten te koop bij audiohuis Delft

Meer High End artikelen vindt u op onze productpagina. Bij Audiohuis Delft doen we er alles aan om u van het beste advies te voorzien en tegelijkertijd hoogwaardige audioapparatuur aan te bieden.

Bezoek onze luisterruimte om verschillende audioapparatuur uit te proberen van fabrikanten als Spendor, Rega, Nad Electronics en nog veel meer.