Vienna Acoustics Luidsprekers

Vienna Acoustic
Vienna Acoustic

Vienna Acoustic Luidsprekers

Het uitpakken van een Vienna luidspreker is al een feest op zich. Het streven naar perfectie en de passie voor muziek van Vienna Acoustics resulteert in een kwaliteit die ongeëvenaard is voor oog en oor.

Wilt u de concertzaal in huis? Met Vienna Acoustics bent u aardig op weg. Vienna is Weens. Wenen, een muzikale stad bij uitstek, en dan niet alleen vanwege de mooiste concertzalen; de hele stad bruist van muziek in alle vormen.

Wij voeren uit de Concert Grand Edition:

Beethoven Baby Grand Reference: beeldschoon in alle opzichten, zet een breed en diep podium neer met een natuurlijke klank.

Beethoven Concert Grand Reference: dezelfde eigenschappen als z’n kleinere broer maar krachtiger, zeer geschikt in een wat grotere ruimte.

Mozart Grand: van Bach tot Zappa een (h)eerlijke luidspreker.

Haydn Grand Signature: verrukkelijk muzikaal met veel betrokkenheid.

Nieuw binnen is de Haydn Symphony Edition ‘Reference’, een ‘must have’ voor de liefhebbers van kleine(re) luidspreker.

Haydn Luidsprekers-White-Black

Haydn SE Signature wit- en zwart pianolak

Haydn Luidsprekers-Cherry

Haydn SE Signature wit- en zwart pianolak

Haydn Luidsprekers-Rosewood

Haydn SE Signature wit- en zwart pianolak

Dan nog onze liefde op het eerste gehoor: de Vienna Acoustics Liszt Reference uit de Imperial Series: opvallend is de klankopbouw en de rust in het gehele muziekbeeld. Deze luidspreker staat vrijwel onafgebroken te spelen in de winkel en geeft geen spoortje van luistermoeheid, om het even welke muziek wij er op loslaten.

Vienna Acoustic