Totem Sky Tower

Totem Sky Tower

Vanochtend is de nieuwe Totem Sky Tower aangekomen. Twee dozen werden door de transporteur naar binnen geschoven, aan de afmetingen kon ik al zien wat er binnenkwam, ze waren al aangekondigd. Zodra ik wat tijd vrij had heb ik ze uitgepakt en kon ik beginnen aan het monteren van de voeten. Die zijn bij Totem niet voor de sier, ze hebben daadwerkelijk een functie. In de foto is het doosje met de voeten te zien. Ze zijn gemaakt van POM, het is een keurig stukje CNC freeswerk.

ahd totem skytower 1
De voeten zitten er nu onder, dat kost weinig tijd. Snel de luidsprekers opgesteld en aangesloten. Als bron een Cambridge CXN streamer genomen en als versterker een prijzige -maar knettergoede- Rega Osiris. Ik selecteerde Concertzender en werd getracteerd op een uitvoering van “Kraft” van de componist Magnus Lindberg. Nounou… overdonderend! Niet alleen het muziekstuk maar ook de Totems, wat een grootse presentatie! Nu staan ze in te spelen en ik ben benieuwd hoe ze het over een paar dagen doen. Ik ben aangenaam verrast.