Totem

Een uitstekende spreker zal een constante in je leven zijn. Het zal vaak op een zeer merkbare manier in uw bestaan ​​opgaan. Totem-luidsprekers tonen onze toewijding aan continuïteit en waarde op lange termijn door hun klassieke ontwerp. Totem-luidsprekers zijn ontworpen voor langdurig gebruik in termen van esthetiek. Luidsprekersystemen van Totem zijn gemaakt met het compromisloze ontwerp, de techniek, de aandacht voor detail en de uitgebreide kritische luistertests die al lang worden geassocieerd met alle Totem-producten.

Totem Luidsprekers, Versterkers and Subwoofers

Totem Luidsprekers

Totem Luidsprekers Tribe 1

The Tribe is een wonder van moderne, gepatenteerde technologie, met voortreffelijke aandacht voor detail en onberispelijke proporties. Ze behoren tot de dunste wandluidsprekers op de markt en dankzij hun innovatieve ontwerp kunnen ze een rijk tapijt van harmonischen produceren, terwijl ze nog steeds een uitzonderlijke on- en off-axis spreiding en een breed frequentiebereik bieden.

De on-wall cinema/surround-luidsprekersystemen van Totem zijn de gouden standaard omdat ze een verbluffend mooi uiterlijk combineren met geavanceerde audiotechnologie. U moet het horen om te geloven hoe goed elk onderdeel van dit surroundsysteem samenwerkt.

Totem Luidsprekers Kin Monitor

KIN Monitor is een lichtgewicht luidspreker die dezelfde explosieve sensatie, enorme beeldvorming en volledige meeslepende kracht biedt als veel zwaardere luidsprekers. De hoge tonen hebben een etherisch detail en lichtheid, terwijl de bas schokkend krachtig en expressief is.

Totem’s Kin Monitor is weer een andere innovatieve audio-oplossing die de grenzen verlegt van wat mogelijk is op het gebied van zowel ontwerp als technologie. Combineer het met de KIN voor de best mogelijke harmonie. Ervaar de sonische kracht van een gestroomlijnde maar krachtige muziekmachine door Amp te spelen.

Totem Luidsprekers
Totem Luidsprekers

Totem Luidsprekers Sky Tower

Dezelfde componenten die de Sky-monitor zo populair hebben gemaakt, zijn ook aanwezig in de Sky Tower. Deze componenten omvatten de enorme beeldvorming, fasecoherentie, gezaghebbende bas en versterkervriendelijke compatibiliteit die de Sky-monitor zo populair hebben gemaakt. Verbazingwekkend genoeg vergroot het de omvang en effectiviteit van alles wat het presteert.

Een nieuwe composietklauw met hoge dichtheid vermindert resonantie, verstrakt de bas en verhoogt het geluidsbeeld, terwijl de massale belastbaarheid van Sky Tower de interactie met de ruimteakoestiek optimaliseert. Al het materiaal, op elk volume, wordt probleemloos en in scherpe, heldere helderheid afgeleverd. Het is tenslotte een hemel.

Alle Totem producten te koop bij audiohuis Delft

In onze winkel kom je zonder problemen aan HiFi speakers. Dali, KLH en Vienna Acoustics zijn slechts enkele van de vele andere merken die u hier kunt krijgen. Door een geluidstest uit te voeren, krijgt u de meest nauwkeurige informatie over wat voor u het beste werkt. Onze geluidsruimte beschikt over speakers, subwoofers en versterkers; als je geïnteresseerd bent om ze uit te proberen, kom dan naar onze winkel in Delft.