TEKTRON

Om het beste geluid voor het geld te bieden, worden alleen klasse A-indelingen en de beste en zeldzaamste buizen gebruikt. De beste push-pull-ontwerpen hebben gemakkelijke kracht, van de gepolijste enkelzijdige triode. Eindversterkers, geïntegreerde versterkers, hoofdtelefoonversterkers en voorversterkers. Elke Tektron-audioversterker wordt geleverd met een 5 mm transparante methacrylaatbuisafdekking, of het nu gaat om een ​​voorversterker, geïntegreerde versterker of eindversterker. Met deze stijlvolle en veilige oplossing wordt ruimschoots voldaan aan de strengste Europese en internationale veiligheidsvoorschriften.

TEKTRON Versterkers

Buizenversterker Tektron

Tektron Geïntegreerde Versterker TK211

Op de geïntegreerde versterker modelnummer TK211 van Tektron kunnen drie geluidsbronnen worden aangesloten. Er worden twee onafhankelijke weerstandsladders gebruikt, één voor elk kanaal, om de luidheid te veranderen. Kleine ampèremeters en precisieafstemweerstanden worden gebruiken om de bias te beheersen. Massief hout en een koperen bovenplaat vormen de kast. Zoals verwacht voor de klasse van het apparaat, lijkt elk stopcontact behoorlijk stevig. Er zijn in totaal 5 gelijkrichtbuizen, waaronder 2 “kwik” buizen, een grote nettrafo en een smoorspoel, waaruit blijkt dat de ontwerper goed op de voeding heeft gelet.

Tektron Geïntegreerde Versterker TK2 A3

In het voorbeeld van Tektron zijn muzikale waarde en persoonlijk plezier betaalbaarder dan opscheppen. Naar mijn mening is de keuze van de spreker het enige grote onderscheid. Eenvoudig gezond verstand, zelden een kenmerk dat door de meeste audiofielen wordt gedeeld, vereist dat de TK gemakkelijke elektrische belastingen moet hebben in plaats van grote efficiëntie. Het is heel goed mogelijk om je appeltaart te eten en op te eten, met één cruciaal voorbehoud.

Tektron Versterker
phono voorversterker Tektron

Tektron Vacuümbuis TK-One Phono

Kortom, de TK-One biedt echt een fantastische optie voor vinylliefhebbers. Het respecteert de muzikale kwaliteiten van de op elkaar afgestemde pickups en voegt een zeer bescheiden warmte toe aan de weergave van geluid, zonder welluidend of pimpend te zijn. Aan de andere kant kan deze mogelijkheid nuttig zijn bij al die cd’s, waarvan het grootste deel wordt gehouden door liefhebbers en niet bepaald audiofiel gericht is, door ze leuker te maken en, naar beste vermogen, de ruwe kantjes glad te strijken.

Alle TEKTRON producten te koop bij audiohuis Delft

Bezoek onze online winkel om meer Tektron-producten te zien. Daarnaast hebben we een groot assortiment hoogwaardige audioapparatuur van fabrikanten als Grado, Spendor en NAD Electronics. Doe een Soundtest als je langskomt in onze winkel.