Takumi

U koopt in wezen perfectie wanneer u in een Takumi investeert. U doet de investering in een product dat het hoogtepunt is van geschoolde arbeid en vurige achtervolging, en als beloning kunt u in vervoering genieten van het horen van uw favoriete nummers die worden afgespeeld op een apparaat dat verfijnde verfijning uitstraalt en een hemels geluid produceert.

TAKUMI Platenspeler

Passie

De Takumi platenspeler is er een die is geïnspireerd door passie en met liefde is gemaakt.

Kwaliteit

Bij het ontwerp is rekening gehouden met het afspelen, zodat u het meeste uit uw vinyl kunt halen.

Perfectie

Zowel de plateau-arm als de snelheid kunnen op verschillende manieren worden aangepast.

Takumi platenspeler

Takumi Draaitafel TT level 2.1

Vinyl is terug van weggeweest. Dit geeft ook aan dat er steeds meer draaitafels te koop zijn. Er zijn inmiddels meer modellen te koop, maar kunnen deze modellen jou ook het geruststellende gevoel van vertrouwdheid geven dat je zoekt? Als het gaat om de technische en esthetische kwaliteiten van het product, moet u alleen genoegen nemen met het allerbeste.

Dit is mogelijk dankzij de Takumi TT Level 2.1, een draaitafel die kan concurreren met machines uit hogere prijsklassen en toch een betaalbaarder prijskaartje heeft. Dus, vertel me, wat verwacht je precies?

The essence of Takumi is to gain a sublime understanding of the nuances of a particular art. To be focused and spend countless hours on one thing, and to carry on. It requires one to empty the mind and focus in a way that is simply not possible when still acquiring a skill.

Takumi platenspeler 2

Bezoek de TAKUMI website voor meer informatie

Ons bedrijf heeft altijd een groot aanbod aan Draaitafels. Naast een groot aantal andere merken voeren wij ook producten van Rega, Ortofon en Totem. De geluidstest is de meest effectieve aanpak om te bepalen welke handelwijze voor u geschikt is. Kom langs op onze vestiging in Delft om verschillende Platenspelers uit te proberen in onze speciale luisterruimte.