SPENDOR

Spendor luidsprekers zijn eenvoudig in te stellen, compatibel met elk HiFi-systeem dat u bezit, en veranderen de manier waarop u alle muziekgenres hoort en waardeert volledig. Ze voelen zich onmiddellijk en onopvallend thuis in elke omgeving dankzij hun tijdloze, verfijnde design, dat zich in de loop van vijf decennia heeft ontwikkeld. Het beste is dat ze ondanks hun lage prijs een geluid bieden dat authentiek, transparant en muzikaal is. Het begrijpen van de relatie tussen de technische gegevens en wat we horen is noodzakelijk om de ideale luidspreker te ontwerpen.

Spendor Luidsprekers

Spendor-A2-Luidsprekers

Spendor A2 Luidsprekers

Een echt “klein” vloermodel is de Spendor A2. De strakke eigentijdse kast past naadloos in elke woonruimte. Het levert muziek met een verbazingwekkende helderheid en een smaakvol gekozen dosis charme. Zelfs als de A2 dicht bij een muur of in een piepklein kamertje staat, is de muziek helder en expressief. De A2 is eenvoudig te bedienen en maximaliseert de prestaties van uw versterker.

Spendor A4 Luidsprekers

De Spendor A4 is een 2-weg vloerstaande luidspreker die slank, eigentijds en klein genoeg is om in elke woonruimte te passen. Het levert muziek met een verbazingwekkende helderheid en een smaakvol gekozen dosis charme. Zelfs als de A4 dicht bij een muur of in een piepklein kamertje staat, is de muziek helder en expressief. De A4 is eenvoudig te bedienen en maximaliseert de prestaties van uw versterker.

Spendor-A4-Luidsprekers
Spendor-A7-Luidsprekers

Spendor A7 Luidsprekers

De hoog aangeschreven Spendor A6R vloerstaande luidspreker heeft een flinke upgrade ondergaan met de Spendor A7. Dientengevolge worden de dynamiek, resolutie en articulatie van lage frequenties drastisch verbeterd. De gestroomlijnde, eigentijdse kast in lineaire vorm heeft afmetingen, stijl en ontwerp om naadloos te integreren in elke woonruimte. De A7 reproduceert muziek met verbazingwekkende helderheid, geweldige basuitbreiding en een goed gekozen dosis lichtzinnigheid en charme. De A7 is eenvoudig aan te sturen en laat uw versterker optimaal presteren.

Alle Spendor producten te koop bij audiohuis Delft

Bezoek onze productpagina voor meer High End artikelen. Bij Audiohuis Delft werken we onvermoeibaar om u van het best mogelijke advies te voorzien en tegelijkertijd de hoogste kwaliteit audioapparatuur te verkopen.

Bezoek onze luisterruimte en probeer diverse audioapparatuur van merken als Dali, Vienna Acoustics, Rega en vele anderen.