REGA

Een bedrijf dat gefixeerd is op gespecialiseerde materialen, toleranties en precisie, wordt aangedreven door techniek. Elk product is gemaakt met als doel de hoogste muzikale prestaties te bereiken en tegelijkertijd een leven lang plezier te bieden.

REGA Platenspelers en VERSTERKERS

Rega Platenspeler Planar 2

Rega Planar 2

De baslijn is sterk, langdurig, diep en goed gecontroleerd. Gezien de lage kosten presteert de Planar 2 zonder twijfel elegant.
De functies van deze unieke high end  draaitafel zijn allemaal gebouwd om de meeste informatie en details uit uw vinylcollectie te halen. De RB220 maakt gebruik van door Rega ontwikkelde lagers met ultralage wrijving (patent aangevraagd), geplaatst in een volledig opnieuw ontworpen, sterkere en lichtgewicht lagerschaal.

Rega Apollo

Eigen chipset en software worden gebruikt in de Apollo CD-speler, die uitzonderlijk hoge prestaties levert voor een CD-speler. De high end Apollo is de ideale aanvulling op de Brio versterker dankzij de ontwikkeling van het analoge, digitale en besturingsdomein, wat zorgde voor onmiddellijke verbeteringen van zowel analoge als digitale uitgangen.
De cd-processor, het optische blok en de laserdiodeversterker van de Apollo worden gevoed door een “digitale” voeding. Hiervoor wordt dezelfde krachtige, geluidsarme voeding gebruikt die wordt gebruikt in de Referentie cd speler. Dit verbetert aanzienlijk de “spinnerplayability”, de foutcorrectie en de “inner core”-verwerking van de Apollo’s digitale cd.
Rega Apollo CD Speler
Rega Versterker Elicit Mk5

Rega Elicit MK5

De high end Elicit MK5 put uit jarenlange expertise in elektrisch ontwerp. Het is een verfijnde samensmelting van drie van hun meest populaire producten en staat garant voor groots geluid, kracht, functies en stijl. De Elicit MK5 biedt een verscheidenheid aan verbindingskeuzes, kan met gemak uitdagende luidsprekers aansturen en past naadloos in elk audiosysteem.
De gloednieuwe Elicit MK5 stereo geïntegreerde versterker is gemaakt volgens de hoogste normen in zowel ontwerp als constructie. Een nieuw DAC circuit dat digitale communicatie en betere integratie met een reeks andere apparaten biedt, is ontwikkeld door de ingenieurs.

Rega Brio

De verbeterde circuits en componenten van de Brio zijn ondergebracht in een volledig opnieuw ontworpen chassis. De Brio heeft nu een stalen basis en een aluminium behuizing, waardoor de capaciteit om warmte af te voeren wordt vergroot en de toch al betrouwbare en hoogwaardige constructie van de Rega wordt verbeterd. De nieuwe high end Brio is uitgerust met een zeer hoogwaardige phonotrap met bewegende magneet en bevat een netjes geïntegreerde hoofdtelefoonaansluiting die is gemaakt om interferentie met het audiocircuit te voorkomen wanneer deze niet in gebruik is.
Rega Versterker Brio

Alle Rega producten te koop bij audiohuis Delft

Meer High End goederen zijn beschikbaar op onze productpagina. Bij Audiohuis Delft streven we ernaar om u van het beste advies te voorzien en tegelijkertijd hoogwaardige audioapparatuur te verkopen.

Bezoek onze luisterruimte om verschillende audioapparatuur uit te proberen van fabrikanten als Bluesound, Dali, Meze en nog veel meer.