Rega Platenspeler Planar 2

 579,00

Levering: 1 tot 2 werkdagen

Rega Platenspeler Planar 2

SKU N/A Category

De Nieuwe Rega Platenspeler – P2

Naast de nieuwste Planar 3 is in twee jaar tijd de Planar 2 ontwikkeld. De RB220 toonarm, een nieuwe 24 Volt geluidsarme motor, een acryl hoogglans gelamineerde plint, een nieuw ontworpen centraal lager en nog veel meer verbeteringen zijn doorgevoerd. De onderdelen van deze unieke draaitafel zijn allemaal ontworpen om de meeste informatie en muziek uit uw vinylcollectie te halen.

Centraal Lagerhuis

Het zelfborgende messing lager van 11 mm in het CENTRALE LAGERHUIS (patent aangevraagd) zorgt voor een betere pasvorm en vermindert de belasting van het lager, waardoor de overdracht van potentiële energie wordt beperkt.

Walnoot Effect/Glanzend Acryl Laminaat basis

De basis is hoogglans acryl laminaat of walnoot-effect laminaat.  Het uiterlijk is fraai vormgegeven, met een ergonomisch geplaatste aan/uit-schakelaar.

Trillingsarme motor

De nieuwe printplaat met een geluidsarme en trillingsarme sturing van de 24 Volt motor zorgt voor een mooie stille loop.

Plateau

Nieuw  “Optiwhite” 10 mm floatglas plateau met hogo precisie gefabriceerd

Isolatie

Om de stabiliteit te vergroten en de overdracht van trillingen te verminderen, zijn de voeten opnieuw ontworpen en met een nieuwe, verbeterde montage vastgezet.

Element

Voor eenvoudig plug-and-play-gemak worden alle Planar 2’s geleverd met een standaard Rega Carbon-cartridge.

Stofkap

De P2 is standaard voorzien van een scharfnierende stofkap. Stof is de vijand van vinyl, de stofkap is daarom een essentieel onmderdeel. De hoekige vormgeving past prachtig bij de strakke vormgeving van de basis. De walnoot uitvoering van de P2 is voorzien van een “rookkleurige” stofkap, de andere uitvoeringen worden geleverd met een heldere transparante stofkap.

Eenvoudige Installatie

Een eenvoudig te gebruiken snelstartgids in verschillende talen is inbegrepen. De set-up is “een fluitje van een cent”.

 

Meer weten over het merk Rega?  Bekijk het hier

Productinformatie