Rega Audio

rega

REGA AUDIO

rega

REGA – FIJNZINNIG EIGENZINNIG

Rega mag best eigenzinnig genoemd worden. Dat uit zich ondermeer in het uiterlijk van hun elektronica lijn; zo heeft een Rega cd-speler geen conventionele lade maar een bovenop de kap geplaatste klep (nooit gedoe met laatjes die niet open gaan). Op de versterkers vindt u geen knoppen voor balans- en toonregeling; het gaat erom een zo natuurgetrouw geluid na te streven.

Door Roy Gandy in 1973 opgericht is Rega Research een onafhankelijk oer-brits hifi merk dat al bijna 50 jaar zijn eigen weg gaat, wars van alle trends. Begonnen met het aanpassen van draaitafels, gevolgd door zijn eigen ontwerpen die nog altijd de basis vormen voor alle Rega producten. In de jaren ’80 introduceerde Rega haar eigen pick-up elementen, luidsprekers en versterkers. In 1994 !! werd Rega’s eerste de cd-speler Planet gelanceerd.

Alle producten van Rega worden ontworpen en vervaardigd in Rega’s eigen fabrieken in Southend-on-Sea in Engeland. Rega blijft groeien en nieuwe producten ontwikkelen, alle met de originele Rega filosofie: uitstekende bouwkwaliteit, lange levensduur en geweldige prijs-kwalitietsverhouding.

Audiohuis delft heeft vrijwel het gehele assortiment in huis, waarvan veel uit voorraad leverbaar. Nieuw binnen is de vernieuwde Rega Saturn Mk3 DAC/cd-speler.