Pro-Ject

Hun missie is om de best mogelijke stereo-ervaring te bieden tegen de laagst mogelijke prijs, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van het heerlijke tijdverdrijf van het luisteren naar muziek van hoge kwaliteit. Investeren in een kwaliteitsdraaitafel is een goede eerste stap in die richting. De missie van Pro-Ject is om de keuze terug te geven aan de consument zonder hun apparaten te overladen met functies. Ze produceren hun handgemaakte waren uitsluitend in Europa, waar ze de beste componenten tegen concurrerende prijzen krijgen. Het team streeft er altijd naar om aan de vraag van de markt te voldoen en tegelijkertijd opkomende stijlen in de gaten te houden.

Pro Ject Platenspelers En Meer

Pro-Ject

Pro-Ject Tube Box S2

Tube Box S2 is het eerste apparaat dat een volledig discrete circuitlay-out gebruikt zonder het gebruik van operationele versterkers.

Het is ook het eerste apparaat met verwisselbare buizen voor het rollen van buizen en het vormgeven van geluid. Dit biedt klanten verschillende alternatieven om uit te kiezen en stelt hen in staat om de geluidssignatuur naar wens aan te passen.

De Tube Box S2 zorgt voor een rijk, ontspannen geluid met weelderige middentonen, precies zoals je zou verwachten van een veel grotere high-end buizen-phono-voorversterker. 

Het ondersteunt zowel MM- als MC-cartridges en heeft veel versterkingsniveaus die kunnen worden aangepast vanaf het voorpaneel. Er zijn vijf variabele ingangsimpedantie-instellingen voor elke MM-cartridge, terwijl de 47k ohm-optie vast is voor high-output MC-cartridges. De aluminium/metalen behuizing past bij de esthetiek van onze DS2-serie en beschermt tegen trillingen en elektromagnetische interferenties voor een betere geluidskwaliteit.

Pro-Ject E1

De E1 is een budgetvriendelijke luidspreker van Europese makelij die een hoogwaardige luisterervaring wil bieden. Het maakt niet uit of je nieuw bent met vinyl, net weer begonnen bent of een doorgewinterde verzamelaar bent. Inbegrepen in het pakket is een Ortofon OM 5E Moving Magnet-cartridge met een diamanten stylus met een elliptische vorm.

Onze geïsoleerde, semi-symmetrische phonokabels met lage capaciteit zijn speciaal ontworpen door Pro-Ject voor draaitafels en worden rechtstreeks op de draaitafel gesoldeerd.

De slanke, CNC-gefreesde plint van composietvezel wordt aangeboden in drie verschillende afwerkingen (hoogglans zwart, hoogglans wit en walnoot) en is gemaakt zonder luchtbellen.

Pro-Ject
Pro-Ject

Pro ject Debut Pro

De Debut PRO wijkt volledig af van eerdere Pro-Ject-draaitafelontwerpen. De audiofiele platenspeler is niet alleen indrukwekkend qua uiterlijk, maar ook qua prestaties.

Het eigentijdse, eenvoudige, mooie en ongeëvenaarde ontwerp van de Debut PRO is het resultaat van de hoogwaardige CNC-gefreesde stukken die optisch foutloos zijn uitgelijnd. Al deze aluminium onderdelen hebben een stevige, veerkrachtige nikkelafwerking. Met deze methode kan ProJect componenten maken van de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid, terwijl het gebruik van kunststoffen en andere materialen die met de tijd verouderen en, nog belangrijker, de geluidskwaliteit verminderen, wordt vermeden.

Pro-Ject Vinyl Cleaner VC-S2

De aluminium afwerking van de VC-S2 ALU is bestand tegen een aanzienlijke hoeveelheid gemorste vloeistof zonder structurele schade aan het voertuig te veroorzaken. De VC-S2 ALU is zeer krachtig en maakt een snelle opschoning van platen mogelijk met slechts één of twee draaibeurten. Eén voorwaartse rotatie gevolgd door één omgekeerde levert de beste resultaten op.

Het draait de plaat zeer snel rond, in minder dan 2 seconden per rotatie – ongeveer 3 keer sneller dan vergelijkbare reinigingsapparatuur. Het eindresultaat is een efficiëntere en snellere reinigingsprocedure. De levensduur van de verbeterde motor is aanzienlijk verlengd. Het label van de plaat wordt beschermd tegen reinigingsvloeistof door een nieuwe aluminium clip. De zware metalen arm is gebruiksvriendelijk, mechanisch stevig en concentreert alle zuigkracht op de plaat zelf.

Pro-Ject

Gebruikte vloeistof wordt opgevangen in een interne tank van 2,5 liter die snel en eenvoudig geleegd kan worden. Wash-IT-reinigingsoplossing verdampt in de container, dus u hoeft deze pas te legen als u duizenden gegevens hebt opgeschoond. Het geeft aan hoeveel reinigingsvloeistof er bijgevuld mag worden en voorkomt dat er afval naar buiten lekt.

Wash-IT is milieuvriendelijke en alcoholvrije vinylreinigingsconcentraat die biedt uitstekende reinigingsresultaten en minimaliseert statische lading, wat resulteert in drastisch verminderde slijtage van platen en naalden.

Alle Pro Ject Platenspelers Verkrijgbaar bij audiohuis Delft

Wij hebben genoeg Streamers beschikbaar in onze winkel. Onder de vele verschillende merken hebben we ook de NAD Electronics, Bluesound en Cambridge Audio. De beste manier om erachter te komen wat bij jou past, is door het geluidstest te doen. Kom langs onze winkel in Delft en test meerdere Streamers in onze soundroom.