PrimaLuna Versterkers

PrimaLuna
PrimaLuna

PRIMALUNA

PrimaLuna is een merk van buizen-elektronica opgericht in 2003 door Herman van den Dungen, Nerderlandse high-end distributeur. Meer dan 30 jaar high-end ervaring op het gebied van ontwerp, fabricage, export, import, retail en after-sales-service was de basis voor een reeks betaalbare en betrouwbare, maar toch zeer muzikale producten. Samen met Marcel Croese (bekend van Goldmund) en Dominique Chenet (bekend van Jadis) leidde hij, bijgestaan ​​door Tube Guru Kevin Deal, zijn team om simpelweg de beste producten te brengen met de beste service voor de beste prijs.

“Bij PrimaLuna proberen we allemaal te begrijpen wat de klant wil.” De filosofie van het PrimaLuna team is dat niet alleen de PrimaLuna producten, maar ook de mensen die betrokken zijn bij PrimaLuna top-of-the-bill moeten zijn. Dus PrimaLuna biedt u uitstekende ontwerpers, fabricage van de hoogste kwaliteit en een eersteklas verkoop- en aftersalesnetwerk. Dit alles zonder onbetaalbaar te worden. Westers design en marketing, gecombineerd met fabricage in het Verre Oosten onder Europese controle en Nederlandse after-sales-service.

“We zijn er trots op dat bekwame en ervaren distributeurs en dealers van over de hele wereld het potentieel van het PrimaLuna-merk voor zichzelf en hun klanten hebben erkend. We hopen met z’n allen u nog lang van dienst te kunnen zijn!” Gespecialiseerde audiobladen als The Abso!ute Sound, Stereophile, Hifi News, Hifi-World, AudioReview, Sound & Vision en anderen hebben de kwaliteiten van PrimaLuna ontdekt en geprezen.