Pass Labs

Bij Pass Labs hebben ze maar één doel voor ogen, en dat is het ontwerpen en produceren van goederen, zoals de versterkers van Pass Labs, die ervoor zorgen dat mensen willen luisteren. Ze willen muziekfans de voldoening geven die ze in de loop van de tijd hebben verdiend. Om dit doel te bereiken, werkt Pass Labs audio altijd aan de productie van versterkers die betrouwbaar zijn, hoog scoren en een uitstekende geluidskwaliteit leveren. Echte klanten van Pass Labs geven het meest om de hele ervaring die ze krijgen wanneer ze hun muziek opzetten en gaan zitten om ernaar te luisteren.

PASS LABS Versterkers

Pass Labs

Pass Labs X250 8

Dit stereoklasse A/B-model vertegenwoordigt een toename in vermogen en prestaties in vergelijking met de X150.8. Bovendien is het, net als de rest van onze producten, rigoureus gebouwd, aangepast, vernieuwd en verfijnd om het hoogst mogelijke niveau van muzikaal plezier te bieden.

Het resultaat van al deze inspanning en creatief denken is een uitgebreidere “terugblik” op de eerste muzikale uitvoering, wat meer begrip geeft van de beoogde artistieke richting van de artiest. Daar komt uiteindelijk toch alles op neer?

Pass Labs INT 60

Deze geïntegreerde versterker vestigt een nieuwe standaard door drastisch elke prestatiekloof te dichten die zou kunnen bestaan ​​tussen geïntegreerde versterkers en versterkers die zijn samengesteld uit hun eigen individuele componenten.

Krachtige werking, gecombineerd met geavanceerde technologie en uitgebreide veldtesten, resulteerden in de creatie van de INT-60, een versterker die in staat is om 60 magnifieke watt te leveren in 8 ohm per kanaal en niet uit klasse A valt totdat het 30 watt bereikt. Als resultaat van de verminderde vervorming van deze grotere klasse A werkomhulling en meer luidsprekercontrole, wordt u een hogere kwaliteit muzikale getrouwheid geleverd voor uw plezier.

Pass Labs
Pass Labs

Pass Labs INT 25

Deze stereo klasse A-versterker maakt gebruik van de verminderde stroombehoefte en maakt gebruik van eenvoudiger single-ended circuits en minder elementen in het signaalpad, waardoor hij fysiek kleiner is dan conventionele ontwerpen. Alle fasen van degeneratie, “die andere negatieve feedback”, kunnen op deze manier worden vermeden.

De voorversterker is een vereenvoudiging met één uiteinde van het ontwerp met twee uiteinden dat wordt gebruikt in de INT-60 en INT-250, inclusief drie ingangen op lijnniveau maar geen uitgang op lijnniveau.

Het hebben van minder en eenvoudigere versterkingstrappen resulteert in een snellere en stabielere werking. Met lagere spanningen kunnen versterkingsapparaten worden gebruikt met grotere voorspanningen, waardoor een diepere Klasse A-werking mogelijk is. In plaats van verschillende parallelle banken van kleine transistors, gebruikt de moderne Power Fet-technologie een enkel paar industriële apparaten met een vermogen van 700 watt/40 ampère. Ze worden rechtstreeks op de luidspreker aangesloten zonder voorschakelweerstanden voor de laagst mogelijke vervorming en maximale dempingsfactor, omdat er geen problemen zijn met stroomophoping en een nieuw voorspanningscircuit met constante stroom om temperatuurafwijkingen te compenseren. Klasse A-werking bij lage impedantie en reactieve belastingen is verbeterd zonder degeneratie, waardoor zowel de efficiëntie als de bedrijfsstroom toenemen.

Alles wat er in de signaalketen gebeurt, van de microfoon tot de luidspreker, heeft een blijvend effect op het geluid. De direct gekoppelde versterkercomponent van de XA25 voegt niets toe aan de ervaring en neemt ook niets weg.

Pass-versterkers, zoals alle producten van Pass, zijn ontworpen en gebouwd met één ding in gedachten: de kwaliteit van uw muziek verbeteren. De INT-25 presteert redelijk goed in kwantitatieve beoordelingen, maar zijn subjectieve kenmerken onderscheiden hem echt. Deze versterker voegt frisse vitaliteit toe aan de muziek in een veld waar high-end goederen over het algemeen saai en levenloos zijn.

Pass Labs X350 5

De X350.8 is de grootste en krachtigste stereo eindversterker in het assortiment van Pass Labs. Het werkt in klasse A/B en produceert 350 watt aan vermogen op elk kanaal.

Je mag een uitstekende en nauwkeurige weergave van de opnameprestaties en locatie verwachten, naast de kenmerkende gelaagdheid van getrouw vastgelegde instrumenten, omdat we meer geven om hoe het holistische ontwerp de muzikale ervaring beïnvloedt dan om hoe de onderdelen de specificaties beïnvloeden.

Dit komt omdat het ons relatief minder kan schelen hoe de onderdelen het algehele ontwerp beïnvloeden.

Pass Labs

Alle Pass Labs Versterkers Verkrijgbaar bij audiohuis Delft

Wij hebben genoeg Streamers beschikbaar in onze winkel. Onder de vele verschillende merken hebben we ook de NAD Electronics, Bluesound en Cambridge Audio. De beste manier om erachter te komen wat bij jou past, is door het geluidstest te doen. Kom langs onze winkel in Delft en test meerdere Streamers in onze soundroom.