MOONRIVER AUDIO

Gebruikersgericht ontwerp is traditioneel en tijdloos. Een open omgeving met organische textuur, onbeperkt dynamisch gedrag met behoud van natuurlijke kleuren, opties voor modulaire updates en eenvoudige toegang tot alle functies.

Vinylplaten, analoge cassettes, cd’s en digitale streams zijn allemaal geliefd bij Moonriver, dat upgradebare modules biedt voor elk van deze mediatypen. Zij maken gebruik van elke technologie die nu in gebruik is, of het nu gaat om solid state, geïntegreerde schakelingen of vacuümbuizen, zonder dogmatisch vast te houden aan de ene ontwerpfilosofie boven de andere.
Zij houden van hybride ontwerpen die gevestigde en geavanceerde technologie combineren, maar vooral geschikt zijn voor het doel.

Moonriver Versterkers

Moonriver Versterker

Geïntegreerde Moonriver Versterker 404

De bron, luidsprekers en luisteromgeving dienen als parameters voor de 404-versterker, die texturen produceert en verborgen informatie uit elk audioformaat haalt. Aangezien Model 404 bedoeld is om de minieme subtiliteiten te beschrijven waaruit de toonintegriteit bestaat, past zijn cultuur bij alle soorten muziek.

Door middel van gescheiden rails zorgt een flink voedingsdeel ervoor dat er altijd en voor alle fasen voldoende gezond vermogen beschikbaar is. Intens dynamisch bewustzijn wordt geleverd door een volledig discrete voorversterkersectie, terwijl neutrale predispositie en voorbijgaande getrouwheid worden gegarandeerd door een hoge uitgangstrap die specifiek is afgestemd op bandbreedte en vervorming. Een zorgvuldige selectie van elementen beschermt het ontwerp tegen toonveranderingen, pompeus of niet, waarbij de natuurlijkheid langs de kortst mogelijke weg behouden blijft.

Geïntegreerde Moonriver Versterker 404 Reference

De Moonriver Model 404 Reference-versie bouwt voort op het toch al uitstekende ontwerpplatform van het Standard 404-model om verder te gaan. Het formaat, de bedieningselementen, de ergonomie en het ontwerp zijn vergelijkbaar, maar de voedingen – de kerncomponent van de versterker – vertegenwoordigen de grootste variatie.

Moonriver Versterker

De meeste luidsprekers op de markt kunnen met de Moonriver 404 Reference naar hoorbare niveaus worden gestuurd. Dankzij de WBT nextgenTM-luidsprekeraansluitingen kan de enorme stroomstroom van de eindtrap van de versterker zelfs “moeilijk aan te sturen” luidsprekers aansturen. Het 404 Reference-chassis maakt gebruik van absorberende materialen en verbeterde geïntegreerde mechanische ondersteuning om ongewenste resonantietrillingen verder te elimineren. Om de verbeterde prestaties van de Moonriver 404 Reference in zijn geheel te waarderen, moet het worden gehoord.

Alle Moonriver versterkers te koop bij audiohuis Delft

Lees meer over Moonriver versterkers door naar hun website te gaan. Daarnaast bieden we een brede selectie eersteklas audioapparatuur van leveranciers als Tektron, Dali en Bluesound. Als je naar onze winkel komt, doe dan een Geluidstest.