MOON

Breng mensen met verschillende achtergronden, landen en culturen samen. Harmoniseer je trillingen. Al veertig jaar is het de primaire focus van MOON. Zo creëert MOON muziek die krachtige gevoelens oproept bij zijn luisteraars door toegang te bieden tot onvervalst geluid en een hechte band met de muzikant. MOON audio apparaten zijn gemaakt met als doel deze oprechte, persoonlijke interacties met de artiesten voor altijd te behouden.

Moon Versterkers

Moon Audio Moon 390

Moon 390

Met de MOON 390 krijgt u alles wat u nodig heeft voor eersteklas geluid. Het is een zeer aanpasbaar muzieksysteem dat wordt geleverd met een digitaal-naar-analoog-omzetter (DAC), voorversterker, hoofdtelefoonversterker, phono-podium en de mogelijkheid om muziek via een netwerk te streamen. Als je hem aansluit op een eindversterker of actieve luidsprekers, ervaar je een superieure geluidskwaliteit. 

Met de MOON 390 geniet je van hoogwaardige muziekstreaming van providers als Spotify Connect, Tidal Masters, Qobuz Sublime+ en Deezer Hi-Fi. De DAC-chipset is MQA-goedgekeurd en ondersteunt PCM (tot 32 bits/384 kilohertz) en DSD (tot DSD256). Behalve dat het geschikt is voor Bluetooth aptX en Roon, beschikt het ook over Roon-compatibiliteit.

Moon Ace

De ACE is gebruiksvriendelijk en ondersteunt alle belangrijke bestandsformaten, inclusief DSD en MQA. Het is ook Roon Ready en werkt met Spotify Connect (via lokale bestanden en TIDAL Master-bestanden).

De meermaals bekroonde ACE heeft alles wat je nodig hebt in een muziekspeler. U kunt online naar muziek luisteren zonder iets ingewikkelders te doen dan uw luidsprekers aansluiten.

Moon Audio Moon Ace

Als je je ACE aansluit, hoor je het karakteristieke geluid van de MOON: strakke bassen, heldere middentonen, haarscherpe hoge tonen en een opmerkelijk realistische weergave. De phonotrap met roterende magneet van de ACE zorgt ervoor dat liefhebbers van vinylplaten het meeste uit hun apparatuur kunnen halen.

Moon Audio Moon 340i

Moon 340i

Je kunt hele leuke dingen doen met het muzieksysteem dat je al hebt en de 340i X Integrated Amplifier.

Met zijn krachtige combinatie van hoog vermogen, sonische verfijning en uitzonderlijk aanpassingsvermogen, zal de 340i X u boeien met zijn gezaghebbende muzikaliteit en verleidelijk, levendig realisme in zijn geluid.

De 340i X, winnaar van maar liefst twaalf onderscheidingen, verdient het om het pronkstuk van uw thuisbioscoop te zijn. De 340i X geïntegreerde versterker is natuurlijk gebouwd volgens dezelfde strenge normen die MOON-producten over de hele wereld beroemd hebben gemaakt. Typische functies van de MOON Neo-serie, zoals SimLinkTM, 12V-trigger, RS-232 en IR-poorten voor installatieflexibiliteit, zijn allemaal inbegrepen.

Moon 230HAD

Heb je een diepe waardering voor muziek en heb je behoefte aan een unieke, persoonlijke luisterervaring, maar heb je niet de tijd of interesse om een ​​”volwaardig” audiosysteem te bouwen? Is een hoogwaardig audiosysteem voor uw computer iets waar u naar op zoek was? Heb je een hoogwaardige muziekinstallatie maar wil je luisteren via een koptelefoon zonder in te leveren op geluidskwaliteit? Dit kan dienen als de commandohub van een back-upsysteem in het geval dat er al een ander MOON-systeem aanwezig is. Misschien wil je gewoon het best mogelijke geluid uit je ongebalanceerde hoofdtelefoon, ook al is die behoorlijk krachtig. Er is geen limiet aan wat er kan gebeuren…

Moon Audio Moon 230HAD

Waar je hem ook voor nodig hebt, de 230HAD hoofdtelefoonversterker kan het met gemak aan. De 230HAD is in de eerste plaats geïnspireerd door de 430HA-hoofdtelefoonversterker en bevat dezelfde hoogwaardige digitaal-naar-analoogconverter (DAC) die kan worden gebruikt met elke digitale bron, inclusief uw computer, satelliet-tv-ontvanger of Blu-ray-speler.

De 230HAD-koptelefoonversterker, met zijn uitstekende prijs-prestatieverhouding, vult uiteindelijk een groot gat in de huidige koptelefoonmarkt. Moderne audiofielen hebben een DAC nodig die zowel DSD- als PCM-formaten met hoge resolutie aankan. De goedkope uitstekende prestaties van het product zijn het belangrijkste verkoopargument, niet de vele functies.

Alle Moon Versterkers te koop bij audiohuis Delft

Wij hebben genoeg Streamers beschikbaar in onze winkel. Onder de vele verschillende merken hebben we ook de NAD Electronics, Bluesound en Cambridge Audio. De beste manier om erachter te komen wat bij jou past, is door het geluidstest te doen. Kom langs onze winkel in Delft en test meerdere Streamers in onze soundroom.