Monitor Audio

Ongelofelijk geluid gaat verder dan de som van zijn componenten. De beste materialen en vakmanschap zijn belangrijk, maar dat geldt ook voor de menselijke maat: het bloed en vlees van de luisteraar. Dat is de koppeling. Daarom is het primaire doel van Monitor Audio het “humaniseren” van audio.

Zij zijn experts op het gebied van audiofilie en delen hun kennis graag met anderen. Hierdoor zullen ze je niet proberen te overweldigen met technische termen of wetenschappelijk jargon. In plaats daarvan zijn ze bij uitstek begrijpelijk, zijn ze beknopt en brengen ze toch de essentiële essentie van hun onderwerpen over en verwoorden ze diepgaande concepten in toegankelijke taal.

De uitdaging is voor jou om de lat hoog te leggen, of je nu een expert bent of een beginner, en dan zal Monitor Audio je helpen die te bereiken. Ja, ze zijn behoorlijk bedreven in technologische zaken. Toch is het niet nodig om elk detail te horen. Met andere woorden, u hoeft alleen maar te luisteren naar wat ze te zeggen hebben om het te begrijpen.

Monitor Audio Speakers

Monitor Audio Luidsprekers

Monitor Audio Gold 300

Om zijn gebruikers een echte audiofiele ervaring te bieden, is de Gold 300 ontworpen. De premium drivertechnologie van hun eersteklas Platinum II-luidspreker is gecombineerd met het toonaangevende kastontwerp om een ​​luidspreker te creëren die is gebouwd om een ​​leven lang mee te gaan.

Het hoogste niveau van goud is 300. Een 212″ (64 mm) C-CAM midrange driver, een MPD hoogfrequente transducer en een paar 8″ (203 mm) RDT II basluidsprekers vormen de echte driewegconfiguratie gehuisvest in de verrassend brede voetafdruk van de kast.

Gold 300 is de beste luidspreker voor grotere ruimtes vanwege de twee naar achteren gerichte HiVe II-poorten, die een gemakkelijke luchtstroom vergemakkelijken en voldoende basversterking bieden. De gemakkelijke autoriteit van Gold 300, van een kristalheldere 50 kHz aan de hoge kant tot een grondschokkende 30 Hz aan de onderkant, waardoor hij geschikt is voor alle luisterbehoeften.

Monitor Audio Bronze 200

De Bronze 200 vloerstaande luidsprekers hebben een zeer kleine voetafdruk en toch een enorm geluid. Uitgerust met de allernieuwste technologie van Monitor Audio, bieden ze een ongeëvenaarde combinatie van kracht en draagbaarheid.

Deze elegante vloerstaande luidsprekers zijn een perfecte combinatie van audiofiele prestaties en verfijnd ontwerp, dankzij het gebruik van een 25 mm C-CAM Gold Dome-tweeter met een Uniform Dispersion (UD) Waveguide en een paar 512″ C-CAM mid-bass-drivers Dankzij het kristalheldere, open en gedetailleerde geluid zijn de Bronze 200’s zeker een hit op elke bijeenkomst.

Monitor Audio Luidsprekers

Met hun stevige stalen stempelvoeten blijven ze precies staan ​​waar je ze neerzet, en hun verfijnde ontwerp zal complimenten krijgen, waar ze ook eindigen.

Monitor Audio Luidsprekers

Monitor Audio Gold 100

De Gold 100 speaker is speciaal ontworpen om in compacte ruimtes te passen. Eersteklas geluid en esthetiek zijn gegarandeerd in elke omgeving dankzij het gebruik van toonaangevende drivertechnologie uit onze vlaggenschip Platinum II-serie en een prachtig kastontwerp.

Door de hoogwaardige uitvoering is de Gold 100 het enige model in de serie dat op een statief kan worden gemonteerd. Deze tweewegluidspreker kan veel groter klinken dan hij in werkelijkheid is dankzij de 612″ (165 mm) C-CAM mid/bass driver, MPD hoogfrequente transducer en naar achteren gerichte HiVe II-poort in een kleine, aantrekkelijke kast.Het is ook opmerkelijk welgemanierd, flexibel en baszwaar.

Het belangrijkste is dat het een nauwkeurige en verhelderende luisterervaring biedt, waarbij het potentieel van zowel de begeleidende elektronica als de muziek die wordt afgespeeld, wordt gemaximaliseerd. Prachtig in zijn eenvoud, dit is het bewijs dat weinig verbluffend kan zijn.

Monitor Audio Silver 50

De Silver 50 7G-boekenplankluidsprekers zijn een geweldige optie wanneer de ruimte beperkt is, omdat ze zijn ontworpen om het soort diepe, rijke basuitbreiding te bieden dat vaker wordt geassocieerd met grotere vloerstaanders.

Hij is gemaakt om te werken in het soort kamers waar echte mensen echt hun tijd doorbrengen, dus hebben we ervoor gezorgd dat de bas goed was, zelfs als de luidsprekers naast een muur stonden. Echt houtfineer en afwerkingen variërend van satijnwit tot hoogglans zwart maken het gemakkelijk om de juiste uitstraling te krijgen.

Het belangrijkste is dat elk nummer kristalhelder klinkt dankzij het bijgewerkte ontwerp van de Rigid Surface Technology (RST) II mid-bass driver.

Monitor Audio Luidsprekers

Deze kleine luidspreker presteert als een conventioneel torensysteem. Met een ontwerp dat is geoptimaliseerd voor de akoestiek van een typisch huis, levert de Monitor Audio Silver 50 7G studionauwkeurigheid in uw woonkamer. Dat is een ongelooflijke bas en geweldig geluid in een draagbaar pakket voor jou.

Alle Monitor Audio Luidsprekers te koop bij audiohuis Delft

Wij hebben genoeg Streamers beschikbaar in onze winkel. Onder de vele verschillende merken hebben we ook de NAD Electronics, Bluesound en Cambridge Audio. De beste manier om erachter te komen wat bij jou past, is door het geluidstest te doen. Kom langs onze winkel in Delft en test meerdere Streamers in onze soundroom.