MICHELL

Mensen met een passie voor muziek kunnen baat hebben bij Michell’s vinylafspeelapparatuur op referentieniveau. Als u een draaitafel van Michell heeft, kunt u naar muziek luisteren zoals de componist of artiest het bedoeld heeft. Ze streven ernaar om hun klanten betrouwbare items te bieden die van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn en die op geen enkele manier de luisterervaring verstoren. Draaitafels gemaakt door Michell zijn gemaakt van hoogwaardige componenten met behulp van geavanceerde productieprocessen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw platencollectie in onberispelijke staat wordt bewaard.

MICHELL Platenspelers

Michell platenspeler

Michell Draaitafel ORBE

De Orbe is het vlaggenschip van Michell en werd ontwikkeld door wat het bedrijf ontdekte tijdens het werken aan de GyroDec naar een hoger niveau te tillen.

Alleen door directe ervaring kan men het niveau van helderheid, neutraliteit en ritme dat de Orbe kan leveren aan audiofielen echt waarderen.

Twee isolatieniveaus, een enorme trillingsdempende plaat van zestig millimeter dik en de meest geavanceerde voeding en motorconfiguratie die we ooit hebben ontwikkeld, dragen er allemaal toe bij dat de Orbe prestatieniveaus bereikt die de wensen van vinylliefhebbers voor nog vele jaren.

Michell Draaitafel ORBE SE

De Michell Orbe SE biedt een luisterervaring van referentiekwaliteit die vergelijkbaar is met die van de Michell Orbe, maar dan in een compactere vorm.

Het is algemeen bekend dat de Orbe SE een eersteklas en onpartijdige luisterervaring biedt.

De Orbe SE tilt muziek gewoon naar een ongelooflijk hoog niveau dankzij zijn twee isolatielagen, zijn trillingsdempende plaat met een dikte van 60 millimeter, zijn slimme Never ConnectedTM-voeding en zijn motorontwerp.

Michell platenspeler
Michell platenspeler

Michell Draaitafel GYRODEC

Toen het voor het eerst werd uitgebracht in het begin van de jaren tachtig, had de GyroDec-draaitafel een ontwerp dat superieure prestaties leverde ten opzichte van elke andere draaitafel die op dat moment beschikbaar was. Het Gyrodec-ontwerp van de draaitafel werd op zijn kop gezet door een slingerend subchassis in slingerstijl te gebruiken in combinatie met een geïsoleerde aandrijfmotor. Deze innovatie had een impact op de ontwikkeling van vinylweergave in de komende jaren.

Ook al lijkt de huidige Gyrodec een beetje op het oorspronkelijke ontwerp uit de jaren 80, de moderne Gyrodec is echt een stuk geavanceerder. Alles aan de draaitafel, van de motor en voeding tot het plateau en het hoofdlager, is heroverwogen en geüpgraded om te garanderen dat het zijn positie als de beste in zijn klasse behoudt, zowel wat betreft prestaties als betrouwbaarheid.

Michell Draaitafel GYRO SE

De Gyro SE is een versie van de Gyrodec die een kleinere voetafdruk heeft dan zijn grotere zus, maar prestaties biedt die praktisch vergelijkbaar zijn met die van zijn oudere broer of zus.

Op de Gyrodec is een sterke en inerte acrylspioner geïnstalleerd in plaats van de full-size acrylsokkel die eerder werd gebruikt om het chassis te ondersteunen.

De Gyro SE is de best verkochte draaitafel van Michell omdat hij een presentatie biedt die gebalanceerd en van referentiekwaliteit is, terwijl hij niet al te veel ruimte nodig heeft.

Als u op zoek bent naar een draaitafel die ondanks zijn kleine formaat uitblinkt in zijn klasse, dan is uw zoektocht voorbij.

Michell platenspeler

Alle MICHELL Platenspelers te koop bij audiohuis Delft

Platenspelers van Michell behoren tot de best verkrijgbare; moet u toch voor dit specifieke merk kiezen? U bent van harte welkom om bij ons langs te komen en diverse platenspelers uit te proberen in onze luisterruimte om te beoordelen of die keuze wel of niet de meest geschikte is.

We hebben draaitafels van verschillende merken, waaronder Takumi, Rega, en NAD Electronics. Kom langs in onze winkel in Delft en praat met een van onze medewerkers over het opzetten van een luistersessie.