Meze

De traditionele principes van helderheid, balans en harmonie worden belichaamd door Meze Audio-hoofdtelefoons. Dit is geen trend en het is ook niet bedoeld als tijdelijk. Deze zijn tijdloos. Engineering, materiaalkeuze, fijn handwerk en betrouwbaarheid zijn allemaal even belangrijke factoren. Al deze dingen worden gedaan om ervoor te zorgen dat je je betrouwbaar voelt elke keer dat je met een Meze omgaat.

Meze Koptelefoons

Meze 99 Classics Koptelefoons

Meze 99 Classics Koptelefoon

Zelfs de meest veeleisende audiofielen zullen tevreden zijn met het onberispelijke, natuurlijke geluid van de Meze 99 Classics. De 99 Classics zijn meer dan alleen een koptelefoon dankzij de oorschelpen van walnoothout, de pluche oorkussens en de hoofdband van verenstaal.

Het geluid van de 99 Classics is gebalanceerd en onvervormd, met een scherpe, heldere kwaliteit. Je kunt nog steeds andere instrumenten vanuit verschillende hoeken op je af horen komen, omdat de bas hoorbaar is maar geen andere geluiden erachter begraaft.

Meze 99 Neo Koptelefoon

99 Neo, een moderne draai aan de 99-serie voor alle audiofielen, combineert de befaamde geluidskwaliteit van Meze Audio met de allernieuwste mode.

99 Neo is een tijdloos stuk voor dagelijks gebruik met een gegalvaniseerde afwerking van gegoten zinklegering op de hardware. De gestempelde constructie van verenstaal van mangaan van de hoofdband verdeelt de druk gelijkmatig over je hoofd. Het traagschuim van gemiddelde dichtheid dat wordt gebruikt om de oorkussens te maken. Hierdoor kun je urenlang opgaan in je muziek. Ontdek je nirvana met rustgevend, gebalanceerd geluid.

Meze 99 Neo Koptelefoons

Alle Meze producten te koop bij audiohuis Delft

Op onze productpagina staan ​​verschillende andere artikelen. In onze Soundroom in Delft kun je producten testen van fabrikanten als Ortofon, Nad Electronics en Bluesound. Kom naar onze winkel voor koffie en gezellige muziek.