Meze Koptelefoon – 99 Classics

 299,00

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Meze Koptelefoon – 99 Classics

SKU N/A Category

De 99 Classics | Meze Koptelefoon

Elke set Meze hoofdtelefoons is uniek omdat, net als vingerafdrukken, de houtnerf anders is. Ze zullen geweldig aanvoelen in je handen, dat beloof ik. een solide constructie en zorgvuldige installatie. De houtnerf die wordt gebruikt om de oorschelpen te maken, heeft een satijnen afwerking. Zet ze op, ontspan en geniet van je favoriete geluid van donderende ritmes, energieke grooves of getokkelde snaren terwijl je stijlvol bent.

Door eigentijds en handgemaakt design te combineren, natuurlijke materialen te gebruiken en zich te concentreren op het leveren van geluid van de hoogste kwaliteit, tilt Meze het ontwerp van hoofdtelefoons naar een nieuw niveau.

De houtkeuze is natuurlijk een uitdaging. De diepe tinten van walnoot maken luchtdroging noodzakelijk, een tijdrovend en duur proces. Het kan tot 8 uur duren om slechts één set oorschelpen te vormen. Er zijn 45 dagen nodig voor het gehele schuur-, lak- en afwerkingsproces. De houten onderdelen worden grondig onderzocht en eventuele gebreken worden voor de definitieve montage buiten beschouwing gelaten.

Meer weten over het merk Meze?  Bekijk het hier

Productinformatie