Meze Koptelefoon – 99 Neo

 199,00

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Meze Koptelefoon – 99 Neo

Category

De 99 Neo | Meze Koptelefoon

99 Neo, een moderne draai aan de 99-serie voor uptown audiofielen, combineert de befaamde geluidskwaliteit van Meze Audio met de allernieuwste mode.

Geef 99 Neo wat tijd. Geniet van de aanblik van getextureerde, koolzwarte oorschelpen. De oorkussens zijn boterzacht. Geniet van helder, onvervormd geluid dat gebalanceerd, natuurlijk en scherp is. De moderne hifi-hoofdtelefoon om bij weg te zwijmelen is deze.

Voel hoe de zachte, gevoerde oorkussens en zelfinstellende hoofdband je hoofd ondersteunen. De gestempelde constructie van verenstaal van mangaan van de hoofdband verdeelt de druk gelijkmatig over uw hoofd. Het traagschuim van gemiddelde dichtheid dat wordt gebruikt om de oorkussens te maken. Hierdoor kun je urenlang opgaan in je muziek. Ontdek je nirvana met rustgevend, gebalanceerd geluid.

99 Neo is een tijdloos stuk voor dagelijks gebruik met een gegalvaniseerde afwerking van gegoten zinklegering op de hardware. Het is volledig bruikbaar en kan indien nodig worden vervangen. 99 Neo gaat zo lang mee dat generaties na jou er ook verliefd op worden.

De 99 Neo en de Classics serie streven beide naar perfectie in elk onderdeel. Hier worden ook hoogwaardige materialen gebruikt, waaronder traagschuim en zacht PU-leer, een hoofdband van geperst mangaan verenstaal en hardware van gegoten zinklegering met gegalvaniseerde afwerking. We beloven dat de 99’s te repareren zijn als er ooit onderdelen moeten worden vervangen, omdat de Neo en de Classics hetzelfde DNA delen.

Meer weten over het merk Meze?  Bekijk het hier

Productinformatie

Meze KoptelefoonMeze KoptelefoonMeze Koptelefoon