mcintosh

Wat zijn de stappen bij het produceren van een McIntosh? Ervaring. Passie. Een uitvoering die voor altijd zal leven. Vanaf het moment dat een origineel idee wordt ontwikkeld totdat een nieuw McIntosh-model wordt uitgebracht, kan het vele maanden of zelfs jaren duren. Langs de route ondergaat het nauwgezette engineering en wordt het regelmatig verbeterd totdat het aan hun strenge verwachtingen kan voldoen. De concepten worden vervolgens omgezet in gerenommeerde home audio-apparaten door het deskundige handwerk van de ontwerpers te combineren met de uitgebreide productiemogelijkheden van het bedrijf.

Mcintosh Versterkers

Mcintosh versterker

Mcintosh Geïntegreerde Versterker MA5300

De MA5300 Geïntegreerde Versterker levert het bewijs dat geluid van hoge kwaliteit kan worden ondergebracht in een relatief compacte behuizing. Het is hun meest compacte solid-state geïntegreerde versterker in termen van zowel uitgangsvermogen als fysieke grootte, waardoor het een uitstekende optie is voor krappere ruimtes of voor iemand die net begint met het opzetten van een audiosysteem voor thuis. Het is een direct aangesloten versterker die 100 Watt per kanaal kan leveren aan luidsprekers met een impedantie van 8 Ohm of 160 Watt per kanaal aan luidsprekers met een impedantie van 4 Ohm. Een nauwkeurige aflezing van het uitgangsvermogen kan worden verkregen met behulp van gloednieuwe blauwe Watt-meters met dubbele schalen en die geschikt zijn voor metingen voor een impedantie van 4 of 8 Ohm.

Samen met enkele van de meest recente circuitcomponenten van audiokwaliteit, zijn er krachtige nieuwe besturingsmicroprocessors gebruikt om de algehele systeemwerking te verbeteren. Dit heeft het systeem in staat gesteld om geluid van de hoogste kwaliteit te leveren dat menselijkerwijs denkbaar is. De toevoeging van bas- en treble-tooninstellingen zal u helpen bij het verder verfijnen van het geluid van de muziek naar uw eigen smaak.

De MA5300 heeft in totaal 12 ingangen, waarvan zes analoog en de andere zes digitaal. De MA5300 is afgewerkt met de kenmerkende McIntosh-designelementen, waaronder blauwe Watt-meters, een zwart glazen frontpaneel met aluminium eindkappen, bedieningsknoppen en een verlicht McIntosh-logo.

Mcintosh Buizen Voorversterker C22

Het transparante glazen voorversterkerpaneel aan de bovenkant van de C22 Mk V onthult één 12AT7 en vijf 12AX7A vacuümbuizen. Moderne LED-lampjes laten zien welke ingang is geselecteerd en het volumeniveau, en alle bedieningselementen worden bediend met knoppen en tuimelschakelaars.

Om de lage en hoge tonen aan te passen, vind je draaiknoppen op het voorpaneel, en je kunt ze in stappen van 2 dB draaien om het geluid meer basachtig of hoog te maken. De phono-ingangen hebben hun eigen speciale draaiknoppen voor het aanpassen van de impedantie en capaciteit.

Mcintosh versterker

McIntosh‘s iconische verlichte logo, bedieningsknoppen en aluminium eindkappen zijn allemaal aanwezig op het prachtige gepolijste roestvrijstalen chassis van de C22 Mk V.

“Uitstekende uitrusting” en “rijk aan een uitzonderlijke charme en zullen waardevolle vreugde brengen” beschrijven het best de MC1502 Vacuümbuisversterker en C22 Vacuümbuisvoorversterker. Bovendien moeten zelfs de meest kieskeurige luidsprekers comfortabel passen.

MCINTOSH producten te koop bij audiohuis Delft

Mcintosh maakt uitstekende versterkers, maar is dit specifieke model iets voor jou? U bent van harte welkom om naar onze luisterruimte te komen en verschillende McIntosh Buizenversterkers uit te proberen om te bepalen of dat de beste optie is.

Naast versterkers van Mcintosh hebben we ook versterkers van andere bedrijven zoals NAD Electronics, Rega en PrimaLuna. Bezoek onze winkel in Delft en maak een luisterafspraak.