Luxman Platenspeler PD171A

 5.750,00

Ex Demo: Tijd voor wat nieuws, inclusief 2 jaar garantie

Luxman Platenspeler PD171A

Category

PD 171A Luxman Platenspeler

De Luxman PD 171 is een populaire analoge speler omdat hij het warme, rijke geluid van vinylplaten natuurgetrouw weergeeft. De synchrone AC-motoren van deze modellen en de geavanceerde voedingscircuits met hoog vermogen zijn echte vlees en aardappelen. De draaitafels van deze modellen zijn gemaakt van massieve aluminium platen, gepolijst met een diamantslijper en uitgebalanceerd tot een massa van 5 kg.

Standaard op de PD-171A is een toonarm met een eenpunts gekruiste ophanging en hooggevoelige statische balancering. Het is compatibel met verschillende soorten cartridges. Het aanpassen van de rotatiesnelheid naar 331/3 of 45 RPM is een koud kunstje met de LED-verlichte reflecterende stroboscoop. In plaats van het standaard stippen- of blokpatroon wordt de draaisnelheid weergegeven in het venster van de stroboscoop.

 

Aandrijfsysteem: riemaandrijfsysteem
Motor: Reactie- en AC-synchroonmotor
Plateau: 0cm machinaal bewerkte aluminium plaat
Rotatie: 33 1/3 tpm, 45 tpm (2 snelheden selecteerbaar)
Rotatie-instelbereik: 5% (elke rotatiesnelheid wordt onafhankelijk aangepast)
Wow en fladderen: 0,04% of minder (W.R.M.S)
Stroombron: 230v (50Hz)
Stroomverbruik: 38w
Afmetingen: (BxHxD) 492 x 140 (tot bovenzijde van plateau), 195 (met gemonteerde stofkap) x 407 mm

 

Luxman PD 171A Ex Demo

Eens in zoveel jaar worden producten vernieuwd om verschillende redenen; product is geupdate door de fabrikant, wisseling in ons portfolio of te veel van “hetzelfde”. Grijp je kans op deze gunstig geprijsde producten met complete garantie.