Luxman

Over het algemeen staan mensen open voor dingen die natuurlijk zijn en vijandig tegenover dingen die kunstmatig zijn. Er ontstaat een nauwere band tussen de muziek en de luisteraar wanneer het geluid in zijn natuurlijke, ongewijzigde staat wordt gepresenteerd. Muziek die natuurgetrouw en authentiek wordt weergegeven, raakt een snaar in de geest van de luisteraar. Om deze reden houdt LUXMAN rekening met deze impact bij het ontwerpen van nieuwe producten. 

De subtiele sonische details die LUXMAN probeert vast te leggen, zijn het meest effectief wanneer ze worden gebruikt om de intentie van de artiest en de energie van een uitvoering in muziek uit te drukken die de oprechte passie van de artiest laat zien en waaraan een opnametechnicus met precisie heeft gewerkt. De missie is om de luisteraar een sfeer van onbeperkte, onvervalste muzikale gelukzaligheid te bieden.

Luxman Versterkers

luxman

Luxman L590

Sinds de release van de SQ5A, de eerste Japanse geïntegreerde versterker, in 1961, is LUXMAN toonaangevend gebleven op het gebied van het ontwerpen van geïntegreerde versterkers.

LUXMAN Audio werkt al meer dan 50 jaar aan het combineren van de prestaties, functionaliteit en het ontwerp van een versterker. Dankzij al deze inspanningen hebben zij de L-590AXII ontwikkeld, een geavanceerde volledig geïntegreerde versterker. 

Deze Klasse A geïntegreerde versterker realiseert een uitzonderlijke realisatie van toonkwaliteit en doordringende audiomogelijkheden, met buitengewone ruimtelijke expressie en een gevoel van dichtheid dat uniek is voor Klasse A-ontwerpen. 

Hoogwaardige technologieën die voorheen alleen beschikbaar waren in afzonderlijke LUXMAN-versterkers, zijn samengebracht in het ontwerp van de L-590AXII. 

Deze omvatten het originele versterkingsfeedbackcircuit ODNF4.0, LR onafhankelijke blokcondensatoren, discreet geconfigureerde buffercircuits en de recent ontwikkelde LECUA 1000. De L-590AXII combineert geavanceerde technologie met beproefde expertise om de ultieme geïntegreerde versterker te creëren.

Luxman L550

De ultieme functie van de audioversterker is het produceren van een geluid dat zowel prettig in het gehoor ligt als muzikaal indrukwekkend is. De L-550AXII geïntegreerde versterker is een verbeterd model van de L-550AX, een model dat in 2011 een compleet nieuw ontwerp onderging. 

luxman

Versie 4.0 van het originele versterkingsfeedbackcircuit ODNF, de nieuwe LECUA1000, een computergestuurde verzwakker en een buffercircuit met discrete configuratie zijn slechts enkele van de geavanceerde technologieën die in het MK II-model zijn opgenomen en die het qua functionaliteit op één lijn brengen met de hogere klasse L-590AXII. 

Deze toevoegingen zorgen voor een model met meer expressief potentieel, met het soort gladde, diepe geluid dat alleen kan komen van echte klasse A-versterking. De L-550AXII is een volwassen, goed ontworpen mid-range geïntegreerde versterker die uw muzikale ervaring zal verbeteren.

luxman

Luxman 700

De nieuwe LECUA 1000, een computergestuurde verzwakker die rechtstreeks is aangesloten op het versterkercircuit, maakt vloeiende volumeveranderingen mogelijk zonder enige verslechtering van de geluidskwaliteit, en het nieuwste ODNF versie 4.0-circuit, met aanzienlijk verbeterde vervormingskarakteristieken en signaal-ruisprestaties, is te vinden in onze topmodel, de C-900u. 

Zij werken aan het doel om een ongecompliceerde, hoogwaardige besturingsversterker te ontwikkelen die speciaal is toegesneden op ingangen op lijnniveau. Daarnaast heeft het een aantal andere handige functies, waaronder een fluorescerend display met zoom- en dimmerinstellingen, een externe pre-input-aansluiting en een loudness-functie die samenwerkt met de volume- en toonknoppen. 

De C-700u is een nieuwe generatie regelversterker met functies als deze, die prestaties demonstreren die in overeenstemming zijn met mogelijkheden op hoog niveau.

Luxman DA 150

De DA-150 is een ultramoderne USB D/A-converter die dezelfde ontwerpfilosofie volgt als zijn voorganger, de DA-100, namelijk een ongecompliceerde pc-audio-omgeving bieden die geluid van hoge kwaliteit kon leveren terwijl het weinig ruimte in beslag nam.

De LECUA* digitale verzwakker wordt standaard meegeleverd en de DA-150 is achterwaarts compatibel met USB-ingangen op PCM 192 kHz/32 bits en DSD 5,64 MHz (net als de DA-250). Bovendien heeft het hoofdtelefoonversterkercircuit van de DA-150 een aanzienlijk grotere drijvende kracht. 

De DA-150 zet een nieuwe standaard voor draagbare D/A-converters dankzij de digitale interface, waardoor hij kan communiceren met een grote verscheidenheid aan apparaten en geluid met hoge resolutie kan reproduceren van een verscheidenheid aan bronnen.

luxman

Alle Luxman Versterkers te koop bij audiohuis Delft

Wij hebben genoeg Streamers beschikbaar in onze winkel. Onder de vele verschillende merken hebben we ook de NAD Electronics, Bluesound en Cambridge Audio. De beste manier om erachter te komen wat bij jou past, is door het geluidstest te doen. Kom langs onze winkel in Delft en test meerdere Streamers in onze soundroom.