Line Magnetic

Line Magnetic is al tientallen jaren marktleider in de restauratie en productie van hoogwaardige knock-offs van legendarische luidspreker- en audiomerken, waaronder Western Electric, Altec, Jensen en nog veel meer. Line Magnetic biedt een breed scala aan componenten, luidsprekers, buizenvoeding, enz., tot grote vreugde van audiofielen overal ter wereld, naast hun creaties.

Line Magnetic Buisversterkers

Line Magnetic Buizen Versterker

Line Magnetic Geïntegreerde Buisversterker - LM-211IA

Een push-pull-versterker die vier EL34-buizen gebruikt voor klasse AB-versterking, de Line Magnetic LM-211IA biedt twee kanalen: vijftien watt in triode-modus en tweeëndertig watt in ultra-lineaire modus. Er zijn 4 gebalanceerde lijningangen en 4 groepen van 8 ohm () uitgangen.

De polarisatie van de buizen kan worden aangepast met behulp van de meter op het voorpaneel, die van achteren wordt verlicht. Het grootste deel van de bedrading gebeurt in de open lucht en de uitzonderlijke betrouwbaarheid wordt verzekerd door het gebruik van eersteklas componenten (Realcap-condensatoren, ALPS-potentiometer). Elk van zijn voedingen heeft EI-type uitgangstransformatoren. De LM-211IA produceert geluid dat levendig, vol en authentiek is.

Line Magnetic Vacuumbuis Geïntegreerde Versterker - LM-845 PREMIUM

Als gevolg van uitgebreide studie van het 845 triode Single ended ontwerp, werd de LM-845 Premium geboren. Het wordt snel de gouden standaard van high-end versterkers vanwege zijn superieure ontwerp en constructie. Twee meter op de frontplaat en door de gebruiker instelbare knoppen voor de bias van zowel de 300B als de 845 maken het eenvoudig om de staat van de bias in de gaten te houden. Op het voorpaneel vindt u een schakelaar voor negatieve feedback (NFB) waarmee u kunt kiezen tussen twee verschillende NFB-sterktes voor luisterplezier.

Line Magnetic Buizen Versterker
Line Magnetic Buizen Versterker

Line Magnetic Geïntegreerde Buisversterker - LM-216IA

De Line Magnetic LM-216IA is een push-pull-versterker die vier KT88-buizen gebruikt om twee keer zoveel vermogen te leveren in triode-modus en twee keer zoveel vermogen in ultra-lineaire modus, voor een totaal van achtenveertig watt. Er zijn 4 gebalanceerde lijningangen en 4 groepen van 8 ohm () uitgangen. De polarisatie van de buizen wordt aangepast met behulp van de meter op het voorpaneel, dat van achteren verlicht is.

Het grootste deel van de bedrading gebeurt in de open lucht en de uitzonderlijke betrouwbaarheid wordt verzekerd door het gebruik van eersteklas componenten (Realcap-condensatoren, ALPS-potentiometer). Aan de uitgang bevinden zich transformatoren van het type EI, die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in elektrische distributie. De LM-216iA produceert geluid dat levendig, vol en authentiek is.

Line Magnetic Buisversterkers te koop bij audiohuis Delft

Moet je toch voor een Line Magnetic Buisversterker gaan, ondanks dat er ook andere opties zijn? Als je hulp nodig hebt om te beslissen welke Versterker het beste is, kom dan gerust langs om er een paar uit te proberen in onze luisterruimte.

Onder de vele merken versterkers die we aanbieden zijn Audion, McIntosh en Tektron. Kom naar onze vestiging in Delft en spreek met een verkoopmedewerker over het boeken van een hoorzitting.