Line Magnetic Buizenversterker LM-845IA

 3.250,00

Ex Demo: Tijd voor wat nieuws, inclusief 2 jaar garantie
Beschadeging: Lichte beschadeging aan de zijkant

Line Magnetic Buizenversterker LM-845IA

Category

Line Magnetic Buizenversterker LM-845IA

Magnetic for sale wegens lichte beschadeging. In vergelijking met de LM-518-versterker vertegenwoordigt de LM-845IA een aanzienlijke verbetering. Uitgangsvermogen per kanaal is tweeëntwintig watt. Deze geïntegreerde stereoversterker heeft een 845 eindbuisuitgang en een ontwerp met één uiteinde, waardoor hij pure klasse A is. Als u de polariteit van uw buizen wilt wijzigen, gebruikt u de meter op het voorpaneel, die van achteren verlicht is.

Bedrading in de lucht met behulp van hoogwaardige componenten (Realcap-condensatoren, ALPS-potentiometer) is de meest betrouwbare methode. Het maakt gebruik van zeer efficiënte, input-geïsoleerde (EI) transformatoren voor de stroomconversie.

Vanwege zijn hoge stroom en uitgangsvermogen kan hij een breed scala aan luidsprekers aan. Door het gebruik van de befaamde triode 845 wordt de luisteraar getrakteerd op een onderscheidend geluid.

 

Line Magnetic Tube Amp 845 Ex Demo

Eens in zoveel jaar worden producten vernieuwd om verschillende redenen; product is geupdate door de fabrikant, wisseling in ons portfolio of te veel van “hetzelfde”. Grijp je kans op deze gunstig geprijsde producten met complete garantie.