Klipsch Heresy IV Luidsprekers

 3.200,00

Ex Demo: Tijd voor wat nieuws, inclusief 2 jaar garantie.

Klipsch Heresy IV Luidsprekers

Category

Luidsprekers | Klipsch Heresy IV

De Klipsch Speakers zal je verbazen, of je hem nu gebruikt om platen af ​​te spelen, films te kijken of iets anders. Het maakt niet uit hoe vaak ze zijn uitgeschakeld, deze luidsprekers zullen altijd het middelpunt zijn van elke kamer waarin ze zich bevinden, en hun heldere, heldere geluid zal zelfs de meest kieskeurige audiofielen verbazen. De Heresy IV-luidspreker is representatief voor de hoge normen waaraan het bedrijf al zijn audioapparatuur stelt vanwege zijn kasten, die al meer dan 50 jaar met liefde worden vervaardigd in Hope, Arkansas.

De herontworpen Heresy IV-poorten maken gebruik van Tractrix-geometrie om de meest efficiënte en snelste luchttransmissie in zijn klasse te bieden, poortruis te verminderen en resulteren in krachtigere lage frequenties. De binnenste fakkels van Klipsch Luidsprekers Tractrix-poorten zijn speciaal ontworpen om luchtturbulentie te verminderen. Omdat de poort minder turbulente lucht ontvangt, wordt het geluidsniveau verlaagd, wat resulteert in een sterkere, helderdere bas.

FREQUENTIERESPONS (+/- 4 dB) 48-20k +/-4dB
GEVOELIGHEID 99dB @ 2.83V / 1m
VERMOGENSVERMOGEN (CONT/PIEK) 100W/400W
MAXIMALE SPL 116dB continu
NOMINALE IMPEDANTIE 8 ohm Compatibel
CROSSOVER-FREQUENTIE HF: 4500 Hz
MF: 850Hz
HOGE FREQUENTIE DRIVER K-107-TI 1” (2,54 cm) titanium membraan compressie stuurprogramma
MIDDENBEREIK K-702 1,75” (4,45 cm) polyimide membraan compressie stuurprogramma
LAGE FREQUENTIE DRIVER K-28-E 12″ (30,48 cm) Vezel-composiet kegel woofer
BEHUIZINGSMATERIAAL MDF
INGANGEN Dubbele aansluitpunten / bi-wire / bi-amp
HOOGTE 63,01 cm
BREEDTE 39,37 cm
DIEPTE 33,66 cm
GEWICHT 20,41 kg

 

Ex Demo

Eens in zoveel jaar worden producten vernieuwd om verschillende redenen; product is geupdate door de fabrikant, wisseling in ons portfolio of te veel van “hetzelfde”. Grijp je kans op deze gunstig geprijsde producten met complete garantie.