KLH

KLH heeft sterke wortels in high-fidelity geluidsweergave en staat bekend als een baanbrekend bedrijf van primeurs. Ze introduceerden de Model Eight, de eerste FM-tafelradio met hoge selectiviteit, de Model Nine, de eerste full-range elektrostatische luidspreker, die werd geprezen door de audiofiele gemeenschap en uitgeroepen tot “een van de twaalf beste luidsprekers ooit gebouwd”, de Model Eleven , de eerste draagbare solid-state platenspeler, en Ray Dolby of Dolby.

KLH Luidsprekers

KLH Luidsprekers

KLH Luidspreker Model 5

Zowel voor beginnende als ervaren audiofielen wordt de Model Five akoestische hangluidspreker beschouwd als een van de beste en meest gewilde luidsprekers. De KLH Model Five antieke luidspreker is verkrijgbaar in drie prachtige afwerkingen, waardoor de luidspreker past bij elk type interieur. Het meest nauwkeurige en lineaire behuizingsontwerp dat momenteel beschikbaar is, wordt het akoestische ophangingsontwerp genoemd. Om de output van de luidspreker aan te passen aan de meest uitdagende akoestische instellingen, heeft deze een akoestische balansregeling met drie standen. De essentiƫle middenfrequentieband wordt gereproduceerd door een speciale midrange-driver.

KLH Luidspreker Model 3

De Model 3 boekenplankluidspreker, de tweede in de Model Collectie, zet de geschiedenis van KLH akoestische ophanging voort van nauwkeurige prestaties op audiofiele normen. Voor muziekliefhebbers met weinig luisterruimte is deze prachtige boekenplankspeaker de ideale optie. Luisteraars hebben de mogelijkheid om hun Model 3 torenluidsprekers dichter bij de muur te plaatsen dan de typische torenluidspreker, vergelijkbaar met de KLH Model 5. Voor nog meer gemak kunt u uw Model 3 op een boekenplank zetten!

KLH Luidsprekers model 3

Alle KLH producten te koop bij audiohuis Delft

Luidsprekers zijn ruim verkrijgbaar in onze winkel. Naast de vele andere merken hebben we ook Vienna Acoustics, Dali en Spendor. De geluidstest is de beste methode om te bepalen wat voor je geschikt is. Bezoek onze locatie in Delft om verschillende Speakers in onze geluidsruimte te testen.