GRADO

De Grado-familie heeft een niet-aflatende focus op audiokwaliteit dankzij een goed gehoord erfgoed en sterke wortels in Brooklyn. Traditie en nalatenschap zijn door drie generaties doorgegeven met de overtuiging dat geluid op de eerste plaats komt. Draadloos, hout, metaal en instapmodel. Elke generatie van de uitstekende hoofdtelefoons van Grado Labs vertegenwoordigt een aanzienlijke verbetering van de audioweergave. Er wordt naar ze verwezen als ” ‘s werelds grootste elektrisch-naar-geluid-transducer “.

Grado Koptelefoons

Grado Koptelefoons

Grado Koptelefoon Statement Series GS3000x

De met cocobolohout omhulde aluminium kamer waarin de krachtigste Grado driver ooit is ondergebracht, maakt van de GS3000x de best klinkende Grado-hoofdtelefoon in zeven decennia.

Luister met de kenmerkende soundstage van de GS3000x naar de kloof tussen instrumenten en ga het nummer in. Alleen wanneer de Grado enorme kussens, nieuwe driver van 52 mm, 12-aderige kabel en massieve behuizing samenwerken, kan dit worden bereikt. Het detailniveau dat een Grado-koptelefoon ooit van je muziek naar je oren heeft gestuurd, bevindt zich op dit niveau.

Grado Koptelefoon Reference Series RS2x

Een behendige maar onwrikbare hoofdtelefoon, de opnieuw ontworpen RS2x verkent nieuw terrein voor de Reference-serie door esdoorn te combineren met hennephout.

De RS2x is volledig opnieuw ontworpen om het volledige potentieel van zijn esdoorn- en hennephout naar boven te halen. De huls en ring van de behuizing zijn gemaakt van esdoorn, terwijl een kern van hennep alles bij elkaar houdt. De driver en behuizing die samenwerken, reageren op geluidstrillingen en elimineren vrijwel alle voorbijgaande vervormingen. Met harmonische kleuren en een wereldberoemde middenklasse trekt de RS2x je meteen naar binnen.

Grado Koptelefoons
Grado Koptelefoons

Grado Koptelefoon Prestige Series SR325x

De SR325x verbetert uw muziek met een chirurgische precisie die niet te vinden is in de andere hoofdtelefoons uit de Prestige-serie, dankzij de metalen behuizing. De soundstage van je muziek wordt beter weergegeven door een betere weergave van het gebied tussen de instrumenten.

De helderheid en het bereik van een Grado-driver, die nieuwe noten en subtiliteiten onthullen in muziek die je honderden keren hebt gehoord, zijn enkele van zijn wonderen. De SR325x creƫert een ongelooflijk gedetailleerde presentatie met een uitstekende toonbalans, dynamiek, beeldvorming en realisme.

Grado Koptelefoon Professional Series PS2000e

De handgesneden esdoorn binnenkamer is bekleed met Grado’s nieuwe Smoked Chrome afwerking voor een elegante uitstraling. Een bredere lederen hoofdband met extra vulling zorgt voor een comfortabelere ervaring. Beide zijn exclusief voor de PS2000e.

Sluit je ogen en hoor de muziek als nooit tevoren, zoals alleen een dynamische bestuurder kan produceren. Het ‘geluidsbeeld’ van de PS2000e is immens en je zult genieten van de ruimte en plaatsing van elke individuele muzikant. Als de artiest het heeft uitgevoerd en de technicus het op de opname heeft vastgelegd, hoor je het.

Grado Koptelefoons

Grado producten te koop bij audiohuis Delft

Ga naar onze webshop om meer Grado-items te bekijken. Wij hebben ook een grote verscheidenheid aan verschillende High End Quality Audio-apparatuur van merken zoals Rega, Spendor en Vienna Acoustics. Bezoek onze winkel en doe een Soundtest.