Grado Koptelefoon – SR325x

 399,00

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Grado Koptelefoon – SR325x

Category

De SR325x | Grado Koptelefoon

Dankzij de metalen behuizing voegt de SR325x een chirurgische nauwkeurigheid toe aan uw muziek die u niet zult vinden in de andere luidsprekers uit de Prestige-serie. Een scherper beeld van je muziek in hun soundstage ontstaat door een betere weergave van de ruimte tussen de instrumenten.

Duidelijkheid en bereik, die nieuwe noten en subtiliteiten onthullen in nummers die honderden keren zijn gehoord, zijn enkele van de wonderen van een Grado-driver. De SR325x heeft een zeer gedetailleerde weergave met een uitzonderlijke toonbalans, dynamiek, beeldvorming en realisme.

Grado-stuurprogramma’s van de 4e generatie zijn nu beschikbaar. Dit nieuwe luidsprekerontwerp is speciaal op maat gemaakt voor de SR325x en bevat een krachtiger magnetisch circuit, een spreekspoel met een lagere effectieve massa en een opnieuw ontworpen diafragma. Deze onderdelen zijn opnieuw ontworpen voor onze 44 mm-drivers, wat de effectiviteit verhoogt, vervorming vermindert en de harmonische zuiverheid van je muziek beschermt.

Bij de SR325x zijn naast de speakers ook de draden en hoofdband vernieuwd. De 8-aderige supergegloeide koperdraad geeft nu nog meer van je muziek helderder weer en wordt beschermd door een robuustere buitenkant. Alleen de SR325x in de Prestige-serie is uitgerust met de witte stiksels op de nieuwe leren hoofdband.

Grado Labs werd opgericht in 1953 op een keukentafel en is sindsdien elke dag bezig met het verfijnen van het ambacht van audioweergave. Deze SR325x heeft op werkbanken gezeten totdat hij klaar is voor uw oren. Sinds die keukentafel heeft elke leermogelijkheid de weg vrijgemaakt voor de SR325x.

Meer weten over het merk Grado?  Bekijk het hier

Productinformatie

  • Met de hand geassembleerd in Brooklyn
  • Behuizing van geborsteld aluminium
  • Duurzame kabel met 8 geleiders
  • F-kussen
  • Lederen hoofdband
  • Ontstresste bestuurder
  • Stuurprogramma's komen overeen met .05dB