Gold Note

Het uiteindelijke doel is om u de hele muziekervaring te bieden, het gevoel van naar muziek luisteren, aangezien muziek de grootste uitdrukking is van de menselijke natuur en de meest universele.

Met behulp van geavanceerde techniek, hoogwaardige componenten en Italiaans vakmanschap hoopt GoldNote het gevoel van muziek over te brengen op zijn luisteraars. In al onze creaties zoeken ze naar de ideale muzikaliteit, met uiterste precisie in beeldtaal en dynamiek. 

Het eindresultaat is een rijk, compleet geluid waarin elk instrument en elke zanger duidelijk kan worden geïdentificeerd en gelokaliseerd in de mix.

Gold Note Versterkers

Gold Note

Gold Note IS 1000

De IS-1000 is een unieke combinatie van een krachtige klasse AB geïntegreerde versterker, een MM/MC phono-voorversterker, een hoogwaardige digitaal-naar-analoog-omzetter en een netwerkstreamer met hoge resolutie.

De 125Watt @1kHz klasse AB-versterker per kanaal zorgt voor transparant geluid, explosieve dynamiek en uiterste nauwkeurigheid.

Bovendien biedt de IS-1000 een breed scala aan digitale en analoge ingangen, waardoor volledige besturing wordt gegarandeerd en onbeperkte flexibiliteit bij uitbreiding mogelijk is.

De IS-1000 is een plug-and-play-apparaat dat universeel compatibel is met domoticasystemen. Met onze intuïtieve GN Control-app op uw smartphone of tablet kunt u de IS-1000 bedienen terwijl u streamt vanaf Roon, Airplay, Tidal, MQA, Qobuz, Spotify, vTuner en Deezer.

Gold Note DS 10

De DS-10 is een aanpasbare, hightech streaming DAC met een D/A-converter, een lijnvoorversterker en een hoofdtelefoonversterker, alles in één compacte unit.

Er kunnen drie verschillende profielen worden gebruikt om de prestaties van de DS-10 te verfijnen, waardoor het de meest flexibele DAC is die momenteel op de markt is.

Gold Note

Doordat Tidal Connect is ingebouwd in de DS-10 EVO, kun je ook via Tidal naar muziek luisteren zonder tussenkomst van bemiddelingsdiensten. De DS-10 is een Roon-ready streaming-apparaat dat ook werkt met Airplay 2.0 en elke UPnP/DLNA-service. Sluit je aan bij de wereld van muziek met hoge resolutie door hem aan te sluiten op je netwerk via Wi-Fi of de Ethernet-connector en je eindversterker of actieve luidsprekers.

Gold Note

Gold Note PA 10

De PA-10 is een krachtige versterker die zowel draagbaar als flexibel is, omdat hij zowel in stereo- als monomodus (overbrugd) kan functioneren en krachtig genoeg is om elk huidig ​​high-end audiosysteem aan te sturen.

Chassis zijn opgebouwd uit dikke aluminium panelen en zorgvuldig gekozen akoestische componenten. De PA-10 maakt gebruik van een gepatenteerde techniek waardoor hij functioneert als een klasse A-versterker, waarbij het uitgangsvermogen wordt verdrievoudigd en de impedantie tussen de luidspreker en de versterker wordt verlaagd.

De PA-10 is gemaakt met de bedoeling een kleine eindversterker te creëren die toch verbazingwekkende niveaus van vermogen kan produceren en kan worden gebruikt om elk soort luidspreker aan te drijven.

Gold Note PH 10

De PH-10 is een puur analoog ontwerp, speciaal gemaakt met de beste componenten om het muzikale evenement zo natuurlijk mogelijk na te bootsen; het heeft unieke functies zoals EQ CURVES, LOAD en GAIN-aanpassingen, waardoor het een uiterst aanpasbare phono-voorversterker is.

De bedieningselementen van de PH-10, de Single Knob Control, zijn ontworpen om zo eenvoudig en ongecompliceerd mogelijk te zijn. Met deze roterende joggle, in combinatie met het kleurendisplay, kun je snel elke instelling aanpassen terwijl de muziek speelt.

Gold Note

De PSU-10 is ontworpen als aanvulling op de PH-10, een gespecialiseerde externe superinductieve voeding die het phono-podium optimaal laat functioneren, wat resulteert in een nog levensechtere muzikale ervaring, verbeterde dynamiek en uitgebreid geluidsbeeld.

Alle Gold Note Versterkers te koop bij audiohuis Delft