Gold Note Audio

Gold Note

Gold Note Audio

De Gold Note IS-1000 is een alles-in-één apparaat: een versterker met instelbare MM/MC phono-versterker, D/A-converter en streamer, dit alles in een werkelijk schitterend vormgegeven behuizing.

Als ik zeg dat de IS-1000 neutraal klinkt, doe ik dit gouden juweel in zekere zin tekort; ernaar luisterend zult u mogelijk kunnen zeggen: hij klinkt neutraal, maar met zoveel zielskracht. Of het dan gaat om Boris Giltburg met zijn fenomenale vertolkingen van Liszt en Rachmaninov, Bruckner 7 en 8 met Celibidache of de progressieve rock van Porcupine Tree, Chet Baker in Tokyo, de Grateful Dead concertregistraties of Willie Nelson’s Teatro, de essentie van waar het in de muziek om draait is duidelijk voelbaar.

De IS-1000 is een muzikale alleskunner, geschikt voor om het even welke luidspreker.

Streamer
Gold Note

De IS-1000 biedt ondermeer de mogelijkheid de dempingsfactor naar wens aan te passen en het volume per kanaal in te stellen. Hij heeft 6 diverse digitale ingangen en 3 diverse analoge ingangen, de streamingdiensten omvatten Tidal, Qobuz, ROON, Spotify en V-tuner.

Verder in ons programma de Gold Note DS-10 Plus streamer/DAC/voorversterker met PSU Evo externe voeding, Goldnote PH-10 MM/MC phono voorversterker met PSU externe voeding en de Goldnote PA-10 eindversterker.

Gold Note is verkrijgbaar in goud (vanzelfsprekend), zilver en zwart.

voor meer informatie ga naar: http://www.goldnote.it