DALI

DALI biedt een verscheidenheid aan apparaten voor muziekliefhebbers, hifi-enthousiastelingen en filmfans over de hele wereld, waaronder kleine boekenplankluidsprekers, premium vloerstaanders, draagbare Bluetooth-luidsprekers en een volledig draadloos actief ecosysteem.

Dali Luidsprekers en Koptelefoons

Dali-Luidsprekers-Opticon

Dali High End Opticon MK2 Luidsprekers

De OPTICON MK2-serie biedt geweldige helderheid in het middenbereik en sprankelende hoge frequenties voor elke muziek- of filmervaring dankzij de hybride tweeter en SMC-gebaseerde drivers.

De luidsprekers uit de OPTICON MK2-serie zijn gemaakt en getest in Denemarken. De OPTICON 6 MK2 is een reflex-geladen luidspreker die de ongebruikte akoestische output van de woofer gebruikt om het vermogen te verbeteren en het lagefrequentiespectrum uit te breiden. Grote luisterruimtes passen perfect bij de vloerstaande OPTICON 6 MK2 vanwege het interne volume, dat de lagefrequentierespons en het basvolume aanzienlijk uitbreidt.

Dali High End Oberon 1 C Luidsprekers

De passieve OBERON-luidsprekers komen in de actieve DALI OBERON C-serie. U hoeft niet te kiezen tussen uitstekende geluidskwaliteit en eenvoudige integratie dankzij OBERON C, een onderdeel van het DALI EQUI-ecosysteem van draadloze actieve luidsprekers en voorversterkers.

Audiofielen en muziekliefhebbers hoeven niet langer een compromis te sluiten tussen uitstekende geluidskwaliteit en eenvoudige integratie dankzij het DALI EQUI-ecosysteem van actieve draadloze luidsprekers. Gebruik deze geweldig klinkende draagbare luidspreker om meerkanaals surroundgeluid te bieden voor uw luisterervaring via Bluetooth, cd, internetradio of draaitafelmuziek.

Dali-Luidsprekers-Ooberon
DALI-Koptelefoons-IO-4-Zwart

Draadloos Dali High End Koptelefoons IO-4

Draadloze high-end hoofdtelefoon met een batterijduur van 60 uur die toonaangevend is in de branche. Natuurlijk, transparant geluid en optimaal comfort en duurzaamheid zijn de ontwerpdoelen.

Elk onderdeel voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van functionaliteit, comfort, design en vooral geluidskwaliteit. U krijgt toegang tot vier decennia eersteklas hifi-luidsprekerontwerp wanneer u DALI IO-hoofdtelefoons gebruikt.

Draadloos Dali High End Koptelefoons IO-6

Draadloze hoofdtelefoon met hoogwaardig geluid en de grootst mogelijke batterijduur van 30 uur. Natuurlijk, transparant geluid en optimaal comfort en duurzaamheid zijn de ontwerpdoelen.

Dali erkent het belang van een bekwame Driver. Daarom bevat de IO-6 een eersteklas, speciaal gemaakte driver met een groot diafragma van 50 mm en een verbeterd neodymium-magneetsysteem. Lage vervorming, weinig kleuring en realistische dynamiek over het hele frequentiebereik zijn de eindresultaten.

DALI-Koptelefoons-IO-6-Wit

Alle DALI producten te koop bij audiohuis Delft

Kijk voor meer High End producten op onze productpagina. Bij Audiohuis Delft werken we er hard aan om u van het beste advies te voorzien en tegelijkertijd alleen de beste audioapparatuur te verkopen.

Bezoek onze luisterruimte om verschillende audioapparaten van andere fabrikanten uit te testen, zoals Cambridge Audio, Spendor, Vienna Acoustics en nog veel meer.