Cube Audio

Het draait allemaal om de magie van de enkele driver als het gaat om kubusluidsprekers. Na vele jaren van consistente verbetering zijn de meest geavanceerde full-range luidsprekers op de markt verschenen die nu verkrijgbaar zijn. Er is geen crossover in de signaalroute om het geluid in gevaar te brengen, aangezien de F10 Select-driver op zichzelf al een uitstekende toonbalans heeft. De full-range driver is rechtstreeks op de versterker aangesloten, waardoor een zeer gedetailleerde luisterervaring mogelijk is. Het eindresultaat is een ongeëvenaard geluidsbeeld met een perfect coherent en direct geluid. De hoogglans- en satijnlak- en houtafwerkingen passen bij het eenvoudige uiterlijk en de eersteklas geluidskwaliteit.

Cube Audio Luidsprekers

Cube Audio Luidspreker

Cube Audio Luidspreker - Jazzon

Jazzon is de nieuwste release van Cube Audio. Het heeft veel overeenkomsten met het belangrijkste product van het bedrijf, Nenuphar, maar kost veel minder. De F10 Select is Cube’s nieuwste grote driver en Jazzon heeft deze toegevoegd aan hun line-up van 10″ drivers. Omdat ze vrijwel hetzelfde zijn als de F10 Neo, zou je het verschil niet kunnen zien door naar hun conussen te kijken , surrounds of machinaal bewerkte aluminium manden van 260×260 mm.Het belangrijkste onderscheid is dat de nieuwkomer een ferrietmagneet heeft, maar zijn duurdere zus heeft 81 neodymium-slakken die gelijkmatig zijn verdeeld in de acrylkamer en duur zijn om te vervaardigen.

Jazzon specificeert een bandbreedte van 35 Hz – 18 kHz, een punt van -3 dB bij 34 Hz ​​en een nominale impedantie van 10 ohm. Het maximale vermogen wordt vermeld als 40 watt. Het is een belasting die leuk en eenvoudig is om mee te werken, en het maakt niet uit hoeveel watt je eraan geeft, zolang je maar doet. In een echte Cube-configuratie is slechts één enkele driver toegestaan ​​die aan de achterkant is geladen met een kwartgolflijn. Als resultaat van uw aankoop krijgt u een rechthoekige doos waarvan de enkele driver vast is aangesloten op de luidsprekeraansluitingen. Dat vat het goed samen.

Cube Audio Luidspreker - Nenuphar Mini Monitor

De enkele driver van de Cube Audio Nenuphar Mini Monitors is afgeleid van het ontwerp van de Cube Audio F8 Neo-luidspreker. Er was veel vraag naar de compactere boekenplankluidsprekers. Om een ​​ongelooflijke basweergave te bieden met behoud van een kleine behuizing, kwam Cube Audio tot de conclusie dat de meest effectieve basreflexbehuizing de beste optie zou zijn. De luidspreker is een verbluffende aanvulling op elk soort huisontwerp dankzij het eigentijdse en verfijnde ontwerp en de hoogwaardige zwarte of witte pianolak. Elke driver en luidspreker wordt met de hand gemaakt in Polen, waar het bedrijf is gevestigd. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te bereiken en ervoor te zorgen dat het product zo lang mogelijk meegaat, omvat de productiemethode zowel traditioneel ambachtelijk vakmanschap als moderne computergestuurde CNC-apparatuur.

Cube Audio Luidspreker
Cube Audio Luidspreker

Cube Audio Luidspreker - Magnus

Cube Audio Magus is een luidspreker met één driver die is gebaseerd op de drivers in Cube Audio Magus. De combinatie van geavanceerde full-range drivers en een zeer efficiënte TQWT-behuizing resulteert in een echt opmerkelijke luisterervaring. De luidspreker is een verbluffende aanvulling op elk soort huisontwerp dankzij het eigentijdse en verfijnde ontwerp en de hoogwaardige zwarte of witte pianolak. Elke driver en luidspreker wordt met de hand gemaakt in Polen, waar het bedrijf is gevestigd. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te bereiken en ervoor te zorgen dat het product zo lang mogelijk meegaat, omvat de productiemethode zowel traditioneel ambachtelijk vakmanschap als moderne computergestuurde CNC-apparatuur.

Cube Audio Speakers te koop bij audiohuis Delft

Luidsprekers van Cube Audio behoren tot de best verkrijgbare; moet u toch voor dit specifieke merk kiezen? U bent van harte welkom om bij ons langs te komen en diverse speakers uit te proberen in onze luisterruimte om te beoordelen of die keuze wel of niet de meest geschikte is.

We hebben luidsprekers van verschillende merken, waaronder Vienna Acoustics, KLH, en Dali. Kom langs in onze winkel in Delft en praat met een van onze medewerkers over het opzetten van een luistersessie.