Cambridge Audio Versterkers

cambridge
cambridge

CAMBRIDGE AUDIO

De CX lijn van Cambridge heeft zich bewezen door zijn uiterlijk en de veelzijdigheid gepaard aan de bekende, voor het merk uitzonderlijke muzikale kwaliteiten. Hoogtepunt is hier wat mij betreft de CXNv2, de netwerkspeler, die voor zijn klasse ongekend goede prestaties levert. Deze CXNv2 kan uiteraard met elk willekeurig merk worden gebruikt, een mooi ’torentje’ krijg je natuurlijk met de zeer muzikale CXA61 of de wat krachtiger CXA81. De CXCv2 is een cd-loopwerk zonder D/A-converter, waarmee de prijs vriendelijk wordt gehouden, de netwerkspeler alsmede de versterkers zijn daar immers goed in voorzien.

CAMBRIDGE CXNv2

CXNv2

Cambridge Audio Evo: alles-in-één-serie met elegante uitstraling

Met EVO bundelt Cambridge Audio zijn opgebouwde expertise uit meer dan 50 jaar bedrijfsgeschiedenis in een compacte all-in-one serie, die weet te overtuigen met audiofiele geluidskwaliteit en een tijdloos ontwerp.

De krachtige all-in-one spelers EVO 150 en EVO 75 vormen het hart van de Britse klankevolutie: Met het eigen StreamMagic-platform en een verscheidenheid aan digitale en analoge ingangen richten de twee spelers zich op compromisloze connectiviteit.

Het audiofiele ensemble is verfijnd met een speciaal ontwerp en materiaalkeuze. Met EVO CD wordt de serie bovendien ondersteund door een cd-transport dat de geliefde schijfjes nauwkeurig en met onvervalste helderheid afspeelt.

cambridge audio