BLUESOUND

Bluesound is een groep audiofielen die zich inzetten voor het waarmaken van de belofte van draadloze, high-fidelity audio die foutloos digitaal is. Ze zijn niet tevreden met minder dan perfectie, omdat zij ontwerpers, ingenieurs en veteranen in de muziekwereld zijn. Je hoeft geen audiofiel te zijn om te genieten van geluid met een hoge resolutie, maar nadat je hebt gehoord wat je tot nu toe hebt gemist, zou je van gedachten kunnen veranderen.

Bluesound Streamers en Luidsprekers

Draadloze-Streamer-Bluesound-Node-Zwart

Bluesound Node

De Bluesound NODE maakt van uw favoriete actieve luidsprekers of bestaande hifi-systemen een geavanceerde toevoeging door de wereld van muziekstreaming met hoge resolutie en multiroom-audio te ontsluiten.

Met slechts een paar tikken op de BluOS Controller-app voor iOS-, Android-, Mac- of pc-apparaten, kunt u 24-bits audio met hoge resolutie streamen naar een bestaande stereo of uw actieve luidsprekers en luisteren naar elk muziekstuk dat ooit is gemaakt.

Het besturingssysteem van de NODE is verbonden met honderden internetradiostations en premium muziekproviders zoals Tidal, Qobuz, Deezer, Spotify en nog veel meer.

Bluesound Pulse 2i

De PULSE 2i heeft alle functies die u zich maar kunt wensen in een goed presterende luidspreker, en zijn muzikaliteit en basweergave zullen u verbazen dankzij de geavanceerde driver- en versterkertechnologie├źn.

De krachtigste luidspreker in de Pulse-familie is de PULSE 2i. De PULSE 2i bevat de meest geavanceerde DSP-engine die momenteel beschikbaar is, waardoor het volledige stereogeluidsveld ver buiten de grenzen van bestaande luidsprekers wordt uitgebreid, evenals gloednieuwe driver- en versterkertechnologie├źn die het vermogen in de basfrequenties meer dan verviervoudigen. Hoor als nooit tevoren elke rijke nuance van je favoriete nummers.

Draadloze-Luidspreker-Bluesound-Pulse-2i-Zwart

De PULSE 2i is klaar voor gebruik zodra u hem uit de doos haalt en hij maakt verbinding met uw draadloze netwerk thuis. De BluOS Controller-app kan eenvoudig worden ingesteld door deze op een mobiel apparaat te openen en de instructies op het scherm te volgen. In de app kunnen gebruikers hun luisterervaring personaliseren door alarmen in te stellen, aangepaste afspeellijsten te maken en hun favoriete radiostations als presets op te slaan.

Draadloos-Streming-Bluesound-Pulse-Soundbar-Wit

Bluesound Soundbar

Een van dee beste audiofiele soundbar voor al je home entertainment-eisen is de Bluesound PULSE SOUNDBAR+

Met de PULSE SOUNDBAR+ met Dolby Atmos kun je jezelf onderdompelen in een driedimensionale omgeving waarbij elk geluid perfect om je heen is geplaatst voor een levensechte, bioscoopervaring in het comfort van je eigen huis. Neem de volledige controle over de geïntegreerde Dolby Atmos-instellingen door je eigen soundscape aan te passen met behulp van de vier luisterprofielen van de PULSE SOUNDBAR+, waaronder Movie, Music, Late Night en Off, en surround sound-virtualisatie.

De PULSE SOUNDBAR+ is anders dan elk ander luidsprekersysteem op de markt. Via acht Klasse D-versterkers produceert het systeem 120 watt aan dynamische, emotioneel boeiende muziek met resonerende lage tonen en fijn genuanceerde hoge tonen. De volledige luidsprekerarray van de PULSE SOUNDBAR+, nauwkeurig afgesteld voor midden- en hoge frequenties, stelt u in staat om uw muziek, films en games te ervaren met hetzelfde niveau van realisme en emotie als 8K-video.

Bluesound Subwoofer

Door draadloos realistische, diepe bassen in muziek, films, games en andere media op te nemen, verbetert de SUB+ uw thuisbioscoopsysteem.

De BluOS-app wordt gebruikt om de sub snel in te stellen en draadloos te verbinden met elk Bluesound-apparaat. De PULSE SUB+ draadloze subwoofer is zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Draadloze-Sunwoofer-Bluesound-Pulse-Zwart

Alle Bluesound producten te koop bij audiohuis Delft

Bezoek onze Productpagina voor meer High End artikelen. Bij Audiohuis Delft streven we ernaar om u het best mogelijke advies te geven en tegelijkertijd alleen de hoogste kwaliteit audioapparatuur te verkopen.

Bezoek onze luisterruimte en test verschillende audioapparatuur van andere merken zoals Rega, Meze, Ortofon en vele anderen.