AURENDER

Omdat iedereen verschillende behoeften heeft bij Audio Streamers, heeft Aurender aanpasbare opbergers gecreëerd. De N150-, N200-, N20-, N30SA-, A200-, A15- en A20-modellen ondersteunen allemaal de toevoeging van een of twee 2,5-inch HDD- of SSD-schijven met een capaciteit tot 8 TB. Elk Aurender muziek streamer model, met uitzondering van de ACS100, gebruikt een lineaire voeding om een uitstekend geluidsarm vermogen te produceren. De ingewikkeldheid en capaciteit van PSU’s verbeteren naarmate u hoger in het HiFi Streamer bereik komt om te voldoen aan de prestatie-eisen en verwachting van minder ruis, meer dynamisch bereik, slam en laagfrequente uitbreiding.

AURENDER Streamers

Aurender Audio Streamer

Aurender ACS100

Met de Aurender ACS100 kunt u uw digitale audio-installatie vereenvoudigen door de behoefte aan computers en andere IT-hardware te verminderen.

De ACS100 is gemaakt als een meer betaalbare variant van de ACS10 die veel van dezelfde functies heeft. Simpel gezegd, de ACS100 biedt veel meer dan andere merken in zijn prijsklasse die concurrenten zijn.

De ACS100 wifi Audio Streamer heeft operationeel beheer over muziekservers en streamers met behulp van de Conductor voor zowel Android- als iPad-tablets. Alle functies die u van Aurender mag verwachten, inclusief overzichtelijke directe toegang tot uw muziek, app-geïntegreerde abonnementsstreamingdiensten van Tidal en Qobuz, Spotify Connect, internetradio, MQA Core-decodering (optioneel), cd-ripping en geavanceerde bewerking van metadata en bibliotheekbeheer.

Aurender N150

Het instapmodel in de lijn van muziekservers en streamers is de N150. Het biedt geweldige audioprestaties en is het ideale model om mee te combineren, bijvoorbeeld als u wilt upgraden van een audiosysteem dat is aangesloten op uw laptop.

Met behulp van hun eigen programma, is de N150 een klein onderdeel dat alles bevat wat nodig is om muziek met hoge resolutie te zoeken en af te spelen van services zoals Tidal, Qobuz, Spotify of internetradio. Deze stremer is compatibel met iPad, iPhone, Android-telefoons en -tablets, beheert alle Aurender-muziekservers. 

Aurender Audio Streamer

De N150 heeft de voordelen van een inclusief ontwerp, wat betekent dat alle vereiste technologie voor het aanbieden van bestanden of het streamen van muziek in één audiocomponent is verwerkt, zoals bij andere Aurender-modellen. Superieure geluidskwaliteit en gebruikerservaring worden geproduceerd als resultaat van het hoge niveau van stabiliteit, betrouwbaarheid en voorspelbaarheid van de werking van deze strategie.

Aurender Audio Streamer

Aurender N200

De N200 markeert een keerpunt in de steeds groter wordende reeks muziekservers en streamers. De N200 is een veelgevraagd model in het assortiment vanwege de geweldige audioprestaties, onderscheidende functies en betaalbare prijzen.

Een andere verbetering in audiokwaliteit die men mag verwachten van een nieuw Aurender-model is de Audiostreamer N200. Uw digitale bestanden en streams zullen superieure natuurgetrouwheid hebben dankzij een geheel nieuwe energiezuinige Intel quad-core CPU, een geluidsarme lineaire voeding en meer systeemgeheugen.

Aurender A15

Door eerste muziekserver/streamer aan te bieden met een geïntegreerde DAC en analoge uitgangen, veranderde de Streamer Audio A10 de manier waarop het bedrijf zaken deed volledig. Het nieuwste model, de A15, is toegevoegd aan de productlijn.

Met een groot aantal gloednieuwe mogelijkheden en hoorbare upgrades, produceert de A15 een hoogwaardige audiopresentatie van een vereenvoudigde digitale broncomponent uit één doos. Ze hebben het giswerk weggenomen bij het bouwen van een fantastisch systeem met een digitale front-end door de complexiteit en kosten weg te nemen van het samenstellen van een systeem dat is gebouwd rond een stand-alone streamer en een afzonderlijke DAC.

Aurender Audio Streamer

Alle Aurender Streamers te koop bij audiohuis Delft

Wij hebben genoeg Streamers beschikbaar in onze winkel. Onder de vele verschillende merken hebben we ook de NAD Electronics, Bluesound en Cambridge Audio. De beste manier om erachter te komen wat bij jou past, is door het geluidstest te doen. Kom langs onze winkel in Delft en test meerdere Streamers in onze soundroom.