De klant vertelt

Gezellig winkeltje en lekkere koffie. De eigenaar weet goed wat hij aan het doen is en neemt je serieus.

-Renze D. 06-12-2017

Mooie mensen met een passie voor kwaliteit. Goed en duidelijk advies met een collectie mooie en hoogwaardige hifi…
– Michaël K. 22-09-2016

Als het om audio gaat is het vaak moeilijk om te beslissen wat je wil. Ergens de tijd hebben om in alle rust en met goed advies je keuze te maken is dan precies wat je wil, en dat vind je hier zeker.
– Sander S. 06-08-2016

Fijne winkel, goede producten en een behulpzame eigenaar. Aanrader!
– Dirk H. 28-06-2016

Bij Audiohuis delft koop je geen product, hier koop je ervaring. Aardige eigenaar heeft de tijd voor klanten en laat deze vrij in hun keuze. Naast het geleverde product ook nog accessoires en een stukje extra service gekregen: nauwkeurig de platenspeler gekalibreerd. Een voorbeeld voor andere winkels.
– Sebastiaan A. 23-12-2015

We luisteren met steeds meer plezier naar onze nieuwe Cambridge CX installatie, vooral ook om dat onze speakers, Monitor Audio Silver, nu echt op ‘temperatuur’ zijn! Nogmaals bedankt voor de prettige en zeer deskundige begeleiding.
– Alle K. Delft

Ik werd op heel plezierige manier, geheel vrijblijvend, uitstekend geadviseerd. In eerste instantie bezoek aan huis om goede indruk te krijgen welke luidsprekers en versterker het beste in aanmerking zouden kunnen komen.
​Nu enkele weken geïnstalleerd en superblij met mijn Rega Elex-R versterker en Apollo-R cd-speler met Vienna Acoustics Mozart SE luidsprekers en, niet onbelangrijk, Purist Audio Design bekabeling.
– Joris B. Delft

Thank you very much for coming round to the house to fit the Ortofon Cadenza Black early yesterday evening. I stayed up later than I should playing a variety of music. This is a magnificent cartridge!
The Cadenza Black and I are going to get on very well I think.
– Hector M. Delft

“Na een bezoek aan Audiohuis delft, bij Hans Pronk, was ik verrast door de geweldige geluidskwaliteit van de apparatuur die hij mij liet horen.
Het gesprek dat daarop volgde, waarbij Hans goed naar mijn wensen luisterde, en de adviezen die hij mij gaf, deed mij er toe besluiten apparatuur van NAD aan te schaffen.
Samen met de luidsprekers van Vienna Acoustics, die volgens Hans prima past bij de apparatuur, heb ik precies dat wat ik mij wenste.
De service en het advies op maat is het meest waardevolle van een bezoek aan Audiohuis delft.
Hans bedankt.
-Karl L. Rotterdam