Nieuwe Fyne Audio IsoFlare luidsprekers bij Audiohuis Delft

Fyne Audio met IsoFlare units

Sinds kort staat er weer een nieuw merk in onze winkel: Fyne Audio. Het ontwerpteam van Tannoy is overgeheveld naar Fyne en dat is gelijk te zien. Een coaxiale midden-hoog combinatie zorgt voor een lekkere soundstage in een speaker die, zeker voor het geld, zeer groots klinkt. In de Tannoy tijd was de coaxiale unit een Dual Concentric, Fyne Audio heeft het doorontwikkeld en omgedoopt tot IsoFlare.

In onze winkel staan twee modellen: de F500 en de F501, respectievelijk een boekenplankspeaker en een vloerstaander met beide de IsoFlare unit en een baspoort aan de onderkant. Door deze baspoort is plaatsing in de ruimte, gelet op het laag, minder kritisch. We vinden zelf ook dat de luidsprekers een mooi modern jasje hebben gekregen, dus kom vooral een keer kijken en, liever nog, luisteren.