Nieuwe Fyne Audio IsoFlare luidsprekers bij Audiohuis Delft

Fyne Audio met IsoFlare units

Sinds kort staat er weer een nieuw merk in onze winkel: Fyne Audio. Het ontwerpteam van Tannoy is overgeheveld naar Fyne en dat is gelijk te zien. Een coaxiale midden-hoog combinatie zorgt voor een lekkere soundstage in een speaker die, zeker voor het geld, zeer groots klinkt. In de Tannoy tijd was de coaxiale unit een Dual Concentric, Fyne Audio heeft het doorontwikkeld en omgedoopt tot IsoFlare.

Wij hebben twee modellen in huis: de F500 en de F501, respectievelijk een kleinere voor op een standaard en een vloerstaander, beiden met de IsoFlare unit en een baspoort aan de onderkant. Door deze baspoort is plaatsing in de ruimte, gelet op het laag, minder kritisch. Deze luidsprekers hebben een modern jasje hebben gekregen. Kom dus een keer kijken en, liever nog, luisteren.