NuPrime Audio Demo Dag!

NuPrime Audio Demo Dag, Zaterdag 13 Mei

nuprimablack

NuPrime Audio Demo At Audiohuis delft

NuPrime Bij Audiohuis delft, in Delft!

Zaterdag 13 mei 2017 stelt Audiohuis delft, sinds kort NuPrime dealer, het volledige programma daarvan aan u voor.

De feestelijke presentatie is in samenwerking met de importeur, Dimex Reference Audio Equipment waarvan ook medewerkers de hele dag aanwezig zullen zijn.

Als je kwaliteitsapparatuur verkoopt moet je die ook zelf gebruiken. De koffie maak je met een top-espresso-apparaat van La Marzocco en in de studentenstad Delft schenk je niet uit flesjes maar tap je het bier met een Lindr tap.

Voor dit NuPrime evenement is gekozen voor Brugse Zot Blond en Steenbrugge Wit. Voor bijpassende hapjes wordt vanzelfsprekend ook gezorgd.

NuPrime heeft in haar korte bestaan al vele prijzen gewonnen, de ‘’Golden Ear Award’’ van The Absolute Sound, drie (!) ‘’Products of The Year’’ vermeldingen van hetzelfde tijdschrift en eveneens drie keer ‘’Editor’s Choice’’. Ook de lovende eindgebruikertestimonials en de vele recensies van journalisten uit binnen- en buitenland onderstrepen nog eens de buitengewone kwaliteit. Het assortiment omvat o.a. geïntegreerde versterkers, mono en stereo eindversterkers, hoogwaardige digitaal analoog omzetters, hoofdtelefoonversterkers, een multizone audio ontvanger en een meerkanaals voorversterker/processor.

Komt u ook luisteren én proeven op zaterdag 13 mei?

Wij kijken er naar uit!

Team Audiohuis delft

Uw komst alvast melden via Facebook? Klik hier

Audiohuis delft | A Rik Stoet Audio Company |